Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért egyre rosszabb a pampers...

Miért egyre rosszabb a pampers minősége?

Figyelt kérdés
Olcsó mollfix pelust használunk, teljesen megvagyok vele elégedve. Amikor ujszülött volt a fiam még a pampers is jó pelus volt. Most viszont vettem kiváncsiságbol, 5ös méretben, éshát az ekső darab füle szépen le is szakadt, pedig nem cibáltam. Miért változott ennyit a minőség 1 év alatt?

2014. okt. 14. 08:37
 1/10 anonim ***** válasza:

mert már gyártják itthon is? (ez volt a gonosz válasz)

gondolom annyira drága, hogy az áron nem mertek emelni tovább, de valamit kellett nyerni, mert sok és jobb pelenkák kerültek a piacra és kevesebben veszik.

mi is két zacskóval vettünk pamperst az elején, de már csak a babylove-ot használjuk, semmi mást.

2014. okt. 14. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Én nem vetem észre változást, te meg direkt azért vetted ,hogy igazold hogy olcsobb jobb,mire jó ez? Ennyire sok szabadidőd van?
2014. okt. 14. 08:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Amit én veszek annak nem változott a minősége. Ugyanolyan tökéletes, mint 26 hónapja.
2014. okt. 14. 09:05
 4/10 A kérdező kommentje:
2es neked mi a bajod? Hadd döntsem már el milyen pelenkát veszek!
2014. okt. 14. 09:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Én sem vettem észre változást, még sose szakdt le semmi róla.
2014. okt. 14. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:
41%

Amit az első írt, teljesen igaz!

Mi Németországból kapjuk a pelust, miután elfogy veszünk itthon.

Nagyon sok különbség van.

A magyarnak rendesen szaga van, ha kicsit is belepisil. Hamarabb tellik, kifolyik a kaka.

A németnél ezek nem fordulnak elő.

2014. okt. 14. 09:21
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Nyugi kérdező, a #2-es szimplán irigy, hogy dupla annyit dobott már ki, a minőségtelen sz@rért..
2014. okt. 14. 09:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi is csak pamperst használtunk mindhárm gyerekemnél, immár 6,5éve pelenkázok vele, és nem tapasztaltam a mintákon kívül más változást rajta.

Egyetlen egyszer fordult elő, egy db pelenkával, hogy mikor belepisilt a gyermekem összecsomósodott a belseje, de 6,5év használat után több ezer db pelenkából ez 1db volt.

2014. okt. 14. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:

A 2,5 év alatt talán kettőnek szakadt le a füle pelenkázás közben.

Ennyi belefér.

2014. okt. 14. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:
1-esnek igaza van :) Mi Ausztriában vesszük a pampers-t és soha semmi baj nem volt vele...
2014. okt. 14. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!