Terhesség miatt megalázás! Vélemény? Ti mit tennétek?
ne foglalkozz vele!neki megvan a saját véleménye neked is megvan nem kell hallgatnod rá csak azért mert a főnők.
biztos féltékeny ki tudja.
Szia!
Most sokan nem fognak velem egyetérteni, és köztük te sem.
Az szerintem is elítélendő hogy több ember előtt durva modorban mondta el a véleményét!
Azt viszont én sem étrtem, hogy 6 hetes terhesen miért kell TP-re menned. A terhesség nem betegség, nem leszel tőle nagyobb veszélyben mint eddig. Az egészségügyi suliban gondolom megtanultad a rendszabályokat, amik betartásával megvédheted továbbra is az egészséged.
Én is EÜ.-ben dolgozom. Szinte végig dolgoztam a terhességem. A kollégáim figyelmesek voltak, és a fertőző beteg vérvételét, vagy testnedvekkel kapcsolatos ápolását átvették tőlem. Mint tudjuk mindketten az MRSA ritkán fordul elő nyílt osztályon, főleg pszichiátrián. Gondolom el is van különítve ez a beteg. Ugyanakkor egy kórházban sosem tudhatjuk kiben mi lappang tehát mindenkivel szemben betartandók a higienés rendszabályok. Szerintem sem ildomos elvonulnod TP-re, gondolom nálatok is kevés az ember. Persze ezt kultúráltan is a tudtodra adhatta volna a főnököd.
A laikusoknak pedig elmondanám, hogy egy kórházban dolgozni nem életveszély! A személyzet ki van képezve arra, hogy megvédje magát. Ritkán hallani olyat, hogy korházi dolgozó fertőző betegségben halt meg. Ha mégis előfordul, az legtöbbször a dolgozó figyelmetlensége, hibája.
Én egy idősek otthonában dolgozom, amint kiderült a terhességem az orvos is és a védőnőm is szinte utasítottak, hogy TP-re menjek pontosan a fertőzés veszély miatt, na meg az emelgetés miatt, pedig mentálhigiénés a munkaköröm. Szerintem is jól tetted kedves kérdező, hogy TP-re mentél és nem csak a munkahelyi ártalmak miatt, hanem a munkával járó stressz sem használna. Előttem írta egy válaszoló, hogy nem tetted jól, már csak azért sem kevés az ember 1) ez legyen a munkáltató problémája, 2) pontosan ezért nem hinném hogy könnyített lenne a munka tempó.
A főnökkel meg ne törődj, ezzel magát minősítette, és még bénán is csinálta mert nyolc másik ember előtt minősítette ezzel magát.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!