Folytathatom havi 1x? Vagy a baba érdekében ne?
Figyelt kérdés
Havi 1x járok hajat festetni és feltöltetni a körmöm! (zselé)
Sötét színű a hajam eredetileg de szőkésbarna a festett szín!
Ti mit gondoltok havi 1 ammónia mentes festés és köröm töltés bele fér? Köszönöm a valaszokat!
6hkm
2014. okt. 7. 13:51
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan. Nekem is havonta festve volt a hajam a terhesség alatt és műkörmöm volt végig. Már 2,5 éves lesz a fiam, semmi baja nem lett.
2/2 anonim válasza:
Nyugodtan festetheted a hajad, főleg ha ammónia mentes festékkel festik. Arra lehet még figyelni, hogy jól szellőző helyen fessék. Ezek a festékek már régen nem olyanok, mint régen voltak.Modernebbek, kímélőbbek, kevesebb káros vegyi anyaggal.
A körömről nem tudok nyilatkozni, én babavárás előtt más okból ugyan, de abbahagytam a körmözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!