Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok ezekről a...

Ti mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés
Réka, Kata, Adrienn, Éva, Virág, Brigitta?

2014. okt. 2. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ezek közül egyiket sem adnám, mert nem nagyon tetszenek. De ha muszáj lenne választani, akkor: Réka, Kata, Virág. A többi egyáltalán nem.
2014. okt. 3. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Eddig több Réka ismerősöm is már idegesítően túlbuzgó, okoskodó volt, tolakodó értelemben, szóval emiatt nekem nem tetszik.

Kata nem rossz, mostanában nem tömeg, hosszabb vezetéknevekhez jól passzol, nem idegen hangzású, mivel régóta használjuk.

Adrienn nekem annyira nem tetszik a hangzása.

Éva nem rossz, hasonlóan a Katához.

Virággal az a bajom csak, hogy - számomra - becézhetetlen.

Brigitta név azért, nem tetszik, mert egyébként sem szeretem az ilyen kemény hangzású női neveket dupla T-vel pl.: Ivett, Anett stb.

Összességében a Kata és az Éva tetszik a legjobban.

2014. okt. 3. 15:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Réka a legjobb barátnőm és a névvel sincs bajom.

A Kata név nagyon aranyos, becézhető (Katus, Katica) és rohangál az oviban 20 Kata nevű kislány.

Az Adrienn nekem semleges.

Éva névvel nem tudok elképzelni egy kislányt rohangálni, nekem kicsit régies név.

Virág (Viru), ezt a nevet imádom, szerintem a legszebb.

A Brigitta kicsit keményebb név, igaz, de annyira nem rossz. Mondjuk a kislányomnak nem adnám.

2014. okt. 3. 15:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Adrienn, Kata és Virág tetszik a legjobban. A Brigittával sincs bajom, de annyira nem tetszik, a Rékát sem kedvelem túlságosan, Éva pedig csak Évike formában tetszik.:)
2014. okt. 3. 16:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Éva tetszik a legjobban. :)
2014. okt. 3. 21:58
 16/19 anonim válasza:
100%

tetszik: Brigitta, Adrienn

elmegy: Kata, Virág

nem tetszik: Éva

nagyon nem tetszik: Réka

2014. okt. 4. 18:12
 17/19 anonim válasza:
100%
Hát hogy ezek lány nevek :D
2014. okt. 6. 21:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az Éva nem tetszik,mert a volt barátnőmet is így hívták,de nem volt rendes velem.A Virág viszont tetszik.
2014. okt. 9. 16:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Virág tetszik a legjobban, Réka és Kata is jól hangzik, a többi nem igazán jön be.
2015. jan. 31. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!