Milyen oltás milyen mellékhatások voltak?
Oké tegyük fel nem oltjuk be H1N1 ellen azt az illetőt. És nem lesz Guillain-Barré szindrómája, ez is bizonytalan de tekintsünk el egy pillanatra. Mi történik helyette? Átesik az influenzán és még rosszabb a helyzet kapott a Guillain-Barré szindróma mellé egy influenzát is. Olyan helyzetet hozol fel ahol nincs jó választás, ha átesik a fertőzésen baja lesz, ha beoltjuk lehet akkoris. De ez nem érv az oltás ellen, ez amellett érv, hogy mindenki mást oltsunk be, mert akkor nem fertőzik meg az illetőt.
A hirtelen csecsemőhalál a mellékhatások között a listában is az utolsó és ott már minden gyenge lábakon áll. Nem egyértelmű, hogy összefügg-e az oltással.
az ilyen finomságokról nem is beszélve.A múltkor üvegszilánkok voltak a vakcinákban,azért hívták vissza. Nem hallom a nagy médiafelhajtást,hogy kiket vontak felelősségre.
de én befejeztem a témát,sajnálom,de magadnak kell utánajárnod,én sajnos túl lusta vagyok regényeket írogatni,hogy egy vadidegent meggyőzzek arról,hogy ne veszélyeztesse a gyermeke egészségét.
Mindenki úgy csinálja ahogy a legjobbnak látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!