Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen oltás milyen mellékhatá...

Milyen oltás milyen mellékhatások voltak?

Figyelt kérdés
Volt valakinek halál esetleg autizmus, leukémia rák az oltás után diagnosztizálva, vagy egyéb betegség, cukorbetegség, asztma, leukémia, hiperaktivitás agresszió stb.? Melyik oltástól?

#halál #rák #oltás #mellékhatás #nemkívánatos esemény
2014. okt. 1. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
a többi mellékhatás egyébként nem lépte át nálad az ingerküszöböt? hirtelen csecsemőhalál,miegymás...
2014. okt. 2. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Oké tegyük fel nem oltjuk be H1N1 ellen azt az illetőt. És nem lesz Guillain-Barré szindrómája, ez is bizonytalan de tekintsünk el egy pillanatra. Mi történik helyette? Átesik az influenzán és még rosszabb a helyzet kapott a Guillain-Barré szindróma mellé egy influenzát is. Olyan helyzetet hozol fel ahol nincs jó választás, ha átesik a fertőzésen baja lesz, ha beoltjuk lehet akkoris. De ez nem érv az oltás ellen, ez amellett érv, hogy mindenki mást oltsunk be, mert akkor nem fertőzik meg az illetőt.

A hirtelen csecsemőhalál a mellékhatások között a listában is az utolsó és ott már minden gyenge lábakon áll. Nem egyértelmű, hogy összefügg-e az oltással.

2014. okt. 2. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:
nem értem,ha nem oltjuk be,miért lesz guillain -barre szindrómája Pistikének mondjuk? És mi baja lesz ha átesik egy influenzán? Mi is az érv sz oltás mellett?
2014. okt. 3. 08:25
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

az ilyen finomságokról nem is beszélve.A múltkor üvegszilánkok voltak a vakcinákban,azért hívták vissza. Nem hallom a nagy médiafelhajtást,hogy kiket vontak felelősségre.

2014. okt. 3. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:

bocsánat,ezt akartam belinkelni:

[link]

2014. okt. 3. 08:32
 16/16 anonim ***** válasza:

de én befejeztem a témát,sajnálom,de magadnak kell utánajárnod,én sajnos túl lusta vagyok regényeket írogatni,hogy egy vadidegent meggyőzzek arról,hogy ne veszélyeztesse a gyermeke egészségét.

Mindenki úgy csinálja ahogy a legjobbnak látja.

2014. okt. 3. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!