Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek tetszik a Klaudiána név?

Nektek tetszik a Klaudiána név?

Figyelt kérdés
Azért ez tetszik mert ez a két név külön egymás mellett furán hangzik,de mégis ez a két név tetszik.Nem tudom így eggyütt milyen!!Szerintetek??

2014. szept. 28. 14:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Se a Klaudia, se a Diána nem tetszik, a Klaudiána meg nagyon erőltetett...de ha már muszáj, akkor Diána.
2014. szept. 29. 00:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem se tetszik egyik se de egyből eszembe juttatta Renesmee-t :) Na az még ilyen természetes hangzású...
2014. szept. 29. 09:24
 13/18 anonim ***** válasza:

A két név külön-külön sem tetszik, egybe sem.

Az egyik komentben felsoroltak közül a Damira még elmegy, de az egy csúcs név. Szerintem....

2014. szept. 29. 15:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Klaudia szerintem jobb azért, mert végülis benne van a Dia. :) De a Diána is szép.

A később felsorolt nevek nem tetszenek.

2014. szept. 29. 18:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Az Amira azért nem jó mert a vezetéknév a ra végződik!Nekem a Diána tetszik a legjobban,lehet ezt választom!!!
2014. szept. 30. 11:47
 16/18 anonim válasza:
100%
Nekem Klaudia a nevem és ami az előnye ,hogy külfölfön ,magyarországon eggyaránt jó, illetve lehet dia meg klau is :))
2015. jan. 11. 01:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A Diától/Diánától a szőr feláll a hátamon.

Egyik barátnőm Klaudia. Külön +pontot nyert, mikor megismertem, és kikötötte, hogy ő KLAUDIA, és NEM DIA, és ne hívja úgy senki :D

Mivel Ő jut róla eszembe, hozzám jóval közelebb áll a Klaudia.

2015. ápr. 22. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó ! Én is Klaudia vagyok és én sem szeretem, ha Diáznak :D
2015. nov. 15. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!