Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nevvel kapcsolatos velemenyekr...

Nevvel kapcsolatos velemenyekre lennek kivancsi?

Figyelt kérdés
Szerintetek talaL egyutt ez a ket nev? Krisztina Hanna. Az ferjem kedvence Krisztina az enyem meg Hanna. De egyszeruen keptelenek vagyunk eldonteni, hogy megye-e a ketto egyutt vagy sem. :)
2010. jan. 21. 09:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem is a Váradi Krisztina Hanna tetszik jobban.Szerintem meg nem baj,ha "kemény "egy név,felnőtt korában még jól jöhet.Az,hogy melyiket hasnálja majd,az meg úgyis attól függ,hogy a szülők,barátok,stb.,hogy szólítják.Bocsi,hogy ezt írom,de simán a Váradi Krisztina is nagyon jól hangzik és manapság tényleg minden 5. lány Hanna.
2010. jan. 21. 12:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy ennyien irtatok, sokat segitettetek. Tudom neha nehez ket keresztnevvel, ha kisfiunk lesz akkor csak egy neve lesz, Peter (meg 4 het van szulesig de a baba neme meglepetes lesz), a lany nevvel voltunk igazan gondba, hogy talal-e vagy sem. Mindenesetre a ferjemnek nagy orumet szereztetek mert maradni fog a Krisztina. Imadja becezni is: Kriszti vagy Tina. :)
2010. jan. 21. 13:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a Váradi Krsiztina gyönyörű név, megállja a helyét bőven egymagában is! :)

Majd informálj minket azért, hogy a Meglepetés milyen nemű lett.... :)

2010. jan. 21. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:
költői válaszra válasz:nekem is két nevem van,és utáltam,hogy elsőbe mindenki le tudta írni a nevét,én még csak a vezetéknevemnél tartottam.Nem Kis Ági a nevem.
2010. jan. 21. 14:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Varadi Krisztina Hanna.

Szerintem is jol hangzik:).

Es igen,majd szeretnenk tudni h mi lett a pocaklako:).

Udv:

6,5 honapos kisfiu anyukaja

2010. jan. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!