Ti hordanátok magassarkút magastalpút utcára két kisgyerekkel?
Nem, ha úgy viszem, akkor nem húznék magassarkút. Mondjuk nekem min. 10 cm-es sarkúak vannak :) Szóval inkább laposban mennék. Talán egy kényelmes magas talpú, de csak ha annyira kényelmes, hogy nem fogok benne billegni, meg nem fáj, nem nyom, és tudok benne szaladni is.
Szerintem inkább bízzátok rá pár órára a gyerkőcöket valakire és a férjeddel menj el valahova, ahova kiöltözhetsz.
én se vennék kenguruhoz magassarkút. babakocsit eltolom abban, de ha rajtam a gyerek, nem.
mondjuk én egyébként se veszek fel sportcipőt, csinosan öltözöm, csini cipőket hordok, lapossarkúból is vannak szépek :) pl. a balerinákat imádom :)
Többtényezős a dolog számomra, én biztosan nem húznék magassarkút két kisgyerek mellé, de ennek egyszerű oka van: nem tudok benne járni, tök bénán néz ki ahogy esetlenkedek benne ha éppen muszáj felvennem hivatalos eseményre. Ennek ellenére ha te stabilan és magabiztosan tudsz magassarkúban közlekedni, akkor miért ne?
Persze érdemes azt is mérlegelni, hogy mennyire biztonságos úgy magassarkút húzni, hogy az egyik gyermeked rajtad van. Én biztos nem tenném, de mint írtam, én ügyetlen vagyok ilyen téren, szeretem inkább teljes talpfelülettel érzékelni a talajt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!