Budapesten melyik kórházban szültetek? A Bajcsyban szörnyen bunkók voltak velem, váltani szeretnék.
12. heti UH-ra két hét folyamatos telefonálgatás után sikerült időpontot szereznem. Gyanús volt, hogy a 10. hét végére adták, de a védőnőm azt mondta, menjek csak el. A szonográfus erre ma minősíthetetlen stílusban elkezdett velem ordítozni, hogy miért most jöttem, túl korai. Egyszerűen képtelen voltam megértetni vele, hogy ők adták az időpontot. Elmondott mindennek és úgy üvöltött, hogy a folyosón lehetett hallani. Végül sírva jöttem ki a vizsgálóból.
Szóval valahol máshol szeretnék majd szülni, melyik kórházat tudjátok tényleg jó szívvel ajánlani?
neeem, volt egy pici függöny az asztal és a "váró" között :D
ja és persze ebből adódóan apuka nem jöhetett be....
mondjuk azt hozzá tenném, ez most jutott eszembe, hogy pont akkor újították fel az osztályt, lehet, hogy azóta változott ez, legalábbis remélem!
Ennyire bunkók a Bajcsyban??
Megkérdezhetem, ki az orvosotok? És ki az a kedves szonográfus?
Most akartam felkérni Polgár doktort, hogy legyen az orvosom, de ezek után nem kérem fel, mert nem vagyok hajlandó a Bajcsyba betenni a lábam a történtek után, ő meg csak ott vezet le szüléseket.
Mindenki azt mondja, hogy kár egyetlen bunkó alkalmazott alapján megítélni az egész kórházat, meg hogy bárkinek lehet rossz napja, stb.
De ez van, gyomorgörcsöm van a gondolattól is, hogy mégegyszer oda menjek.
Keresztes Évának hívják a hölgyet, ő az egyetlen szonográfus a kórházban.
#16-os,
ha szépen megkérlek, megtennéd, hogy ezt leírod kommentben a praxis.blog.hu-n is? A legfrisebb bejegyzés az enyém. :)
Előre is köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!