Babát várok, viszont nagyon fiatalnak nézek ki ezért folyton bámulnak az emberek- valaki volt már ilyen helyzetben?
Szia
ram valaki mosolyog,valaki lenez :) egyszer egy neni megkerdezte tolem a buszon a szuleim tudjak-e,hogy terhes vagyok ?? :D
jot nevettem rajta :D 23 vagyok amugy :)
26 vagyok,de 16-nak nézek ki.Tettem is fel ide képet egyszer,és mindenki 15-16-nak tippelt.Mikor megírtam,hogy 25 vagyok,nem hitték el!!!
24 évesen szültem a lányom.Mikor mentem egyszer UH-ra egyedül,megkérdezték,hogy vagyok e már 18,és hogy a szüleim hol vannak,mit szólnak a terhességhez stb...
A váróban is kaptam sok lesújtó tekintetet.De mára megszoktam mindezt és nem érdekel!Boldog vagyok a férjemmel és a lányunkkal! :)
29 évesen még elkérték a személyimet. :)
Most 33 évesen 1 gyerekkel azért már legalább a betöltött 18- nak megtippelnek...pár nem alvásos ránc segített. Először engem is zavart, de majd 45-50 évesen ölnének ezért még mások.....Ne foglalkozz velük! Jó babavárást!
A gyerekek után visszaszoktam a dohányzásra, na ebből adódtak vicces helyzetek. :)
A férjemnek (tesóknak néztek minket, ill egyszer apa-lányának) mondta egy néni, hogy az a kislány dohányzik??? Mondta neki, hogy igen, az a kislány pár hónap múlva 26 éves lesz, és van neki 2 lánya. (3 éves, 8 hónapos)
Dohányboltban rendszeresen elkérték a személyimet. :) Terhesen is volt 1-2 bunkó beszólás, de nem foglalkoztam velük.
Ja, és még mielőtt valaki 50 évesnek tippelné a férjem, ő januárban lesz 27, és az ominózus esetnél hosszabb volt a szakálla. :)
Amikor terhes voltam en is azt hittem, hogy mindenki engem nez... persze nem...
Orulj neki, hogy fiatalabbnak tunsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!