A Zita vagy a Lelle név szebb?
Ez a két nevem van, a Zita van előbb utána a Lelle.Szerintetek melyiket használjam?Nem tudom eldönteni, annyira tetszik mindkettő.A szüleim születésem óta Cicukának, meg Cicafarkincának szólítanak.Még SOHA nem szólítottak a nevemen.A barátnőim Kiscukinak, az osztálytársaim ZL-nek hívnak, a tanáraim Édeskének szólítanak, mert megmondtam nekik, hogy még nem tudom eldönteni, melyiket használjam.Ugyanannyira tetszenek a nevek, ezért amelyik nevet legtöbbször írjátok azt fogom használni.Nem kérek olyan kommenteket, hogy "nem mi döntjük el melyik nevet használd", mert mint írtam, mindkét név ugyanúgy tetszik, s tényleg nem tudok dönteni.A beceneveimből már elegem van.
Előre is köszi!
12/L
Nekem egyértelműen sokkal szebb a Lelle.
A Zita nevet soha nem szerettem,számomra nagyon csúnya,ne haragudj.
Ebben a kérdésben az az egyetlen probléma, hogy már az oviban is megkérdezik, hogy szólítsák a gyereket. Téged ott is Cicafarkincának hívtak? A többi gyerek sem hívott soha a neveden és most az osztálytársaid sem?
Egyébként a Zille a legjobb választás szerintem is ebben az esetben (a Zita tetszik, de a Lelle nekem nem, így együtt viszont nincs gond vele).
Lelle :)
A Lelle nekem nagyon tetszik, szép és különleges is, de a Zita egyáltalán nem tetszik...
Viszont, a Zelle is jó becenév, amit az egyik válaszoló írt
Zita
(két Zitát ismerek, mindkettő nagyon kedves csaj)
A Lelle meg sosm tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!