Milyen lehet ez a babakocsi?
ABC Design Take Off Babakocsi: [link]
Kíváncsi volnék, hogy mindennapos használatra, másfél év körüli gyereknél mennyire válna be.
Nekunk ilyen van, szamomra ez a TOKELETES babakocsi, ha mar ul a baba. Ettol jobb nem kellene, nem is keresek, pedig jonehany babakocsit kiprobaltam mar (es adtam is tovabb).
Konnyen iranyithato, osszecsukva kis helyen elfer, nagyon jol nez ki, magas, kenyelmes, a fiam is szereti. Sot, ezt mindenki szerette, aki eddig tolta (bar a ferjem anykaja nem olyan magas, mint mi, neki kicsit fent van a tolokar).
Gondolom nem a sulya miatt venned, mert az nem olyan keves, ettol joval konnyebb kocsikat is talalsz az esernyokocsik kozott.
Es az sem mindegy, hogy hol akarod hasznalni. Ez varosi es utazokocsi. Egyenetlen uton valo kozlekedesre hosszu tavon teljesen alkalmatlan, ahhoz tovabb kell keresni. Elol kisebb, bolygositato kerekek vannak, hatul nagyobbak, ez arra jo, hogy siklasz vele aszfalton, visoznt a kicsi vekony kerekek repedesekbe beleakadnak, foldes uton nem forognak jol, tele megy homokkal, kavicson szinte keptelenseg tolni. Ez nem negativ kritika, en ezzel tisztaban voltam, amikor megvettem, mi csak aszfalton, uzletekben, utazas soran kell, hogy hasznaljuk, retre nem ebben viszem setalni a babamat.
Szoval ha te is hasonlo korulmenyek kozott kivanod tologatni a babadat, akkor batran ajanlom a kocsit, a legjobb valasztas.
Jah, es sok mas kocsihoz kepest nagyon keskeny. Ennek csak elonyet latom. Olyan helyeken ferek at vele, ahol mas babakocsisnak eselye sincs, a tomegben valo kozlekedes szempontjabol is elonyos, zsufolt buszmegallokban is csak atsiklok az alldogalok kozott.
Köszi! Aki használja: annyi kérdésem volna, hogy a kapaszkodó hogyan nyílik, jön le? A háttámla teljesen függőlegesig állítható vagy minimálisan döntött? Az ülőrész nem egyenes, kissé hátrafelé dől? - arra akarok kilyukadni, hogy tud-e benne előre dőlni, nézelődni vagy inkább hátradől? Nem szoktuk ugyanis használni a biztonsági övet, mert nem tűri.
Köszi
A karfa ugy jon le, hogy a csatlakozasnal van egy kis gomb, amit ha teljesen benyomsz, akkor le tudod huzni a karfat. Mindket oldalon leszedheto, sot, le is kell szedni ahhoz, hogy ossze tudd csukni.
A hattamla nem teljesen fuggoleges, kicsit dontott, csak egy piciket (sztem fuggolegesben kenyelmetlen is lenne) es valamennyire befele lejt az ules. Inkabb hatra dol benne a gyerek, nem elore.
Jah, igen: olvastam a leirasban a belinkelt oldalon ket dolgot, amit szerintem nem igaz. Az egyik a 150 fokba dontheto hattamla. Hat, nemhiszem, hogy a mienk gyari hibas lenne, valoban dontheto, de hogy ez nincs 150 fok dontotten, az tuti. Ettol fuggetlenul nagyobb gyerek tud benne aludni, ha akar, bar a nagyobb babak mar alig alszanak babakocsiban, az enyem inkabb figyel es amul-bamul seta kozben.
Azt is irja, hogy egy kezzel dontheto a hattamla. Ez igy igaz, de csak akkor, ha nincs benne gyerek. Ha benne ul es elalszik (marpedig altalaban en ebben a szituban vagyok kenytelen hatra donteni az ulest), akkor kell ahhoz bizony ket kez. Ugy dol hatra a hattamla, hogy az also resze csuszik elore fele az ulesen, a hattamla teteje pedig hatra, lefele. A benne ulo, alvo es ellazult gyerek feneket elore kell tolni ahhoz, hogy a hattamla aljanak legyen helye elore csuszni. Jah, egyebkent ilyenkor sem lesz kicsi az uloresz, mert az uloresz elejen, alatta (ahol lelog a huzat) van egy potlas, azt ki lehet huzni es ezzel meghosszabbitod az ulot.
Viszont: en nem tudom elkepzelni, hogy ebben a kocsiban ne kossem be a gyerekemet. Ugyanis itt ugye a karfan kivul smmi mas nem fogja oldalrol, eleg szabadon ul benne a gyerek. A karfa alatt is viszonylag sok hely van, ha nem kotod be, akkor a laba kozott sem megy at az ov, az sem tartja. Nagyjabol ket masodpercbe telne alul kicsusznia, vagy oldalt kidolnie belole egy mozgekonyabb gyereknek.
(az en fiam 14 honapos, extran aktiv, allandoan menne, biztosan babafuggo is a dolog, de en ket masodpercre nem hagyhatom bekotes nelkul a kocsiban, kulonben ki is maszna ugy, ahogy van. Bar ez nem a take-off hibaja, mas babakocsibol is kimaszna.)
Köszi! Jelenleg egy Jane Slalomot használunk, abból is ki bír mászni, ha akar, viszont akkor nincs mese, ki kell vegyem, amint megindul:-) Ebből gondoltam jobban szétlát, nem érzi, hogy be lenne zárva egy babakocsiba.
Szintén hiperaktív a gyerkőc:-)) Egy próbát megér, mindenképp veszek egyet, legfeljebb továbbadok rajta, ha nem jön be, ígyis ez lesz már a kb 8. babakocsink....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!