"Ha csóró vagy minek szültél"? - szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
Pénteken mentem haza a turiból két nagy szatyor ruhával a gyerekemnek vettem ovira,és összefutottam egy ismerőssel.Beszélgettünk kivel,mi újság,kérdezte dolgozom-e,de mondtam,hogy sajnos most munkanélküli vagyok,a férjem dolgozik szerencsére,így hogy nem vettek vissza gyes után kicsit nehezebb,de megvagyunk.Miután észrevette,hogy használt ruha volt nálam tette fel az omniózus kérdést.Végig bőgtem hazáig.Igaza van?Nem élünk nagy lábon,de azért amire kell arra jut.
Dehogy van igaza,de ilyen 0 érzelmi intelligenciájú,tapló,rosszindulatú emberrel ezen az oldalon is találkozol nem is eggyel,lehet fel is bukkannak beszólni,és okoskodni,hogy minek szül az aki nem milliomos vagy aki nincs a gyerekével 3 évig otthon mindennap 24 órában stb. Ilyen befásult,szűklátókörű szánalmas emberek mindenhol vannak,tanulj meg nem foglalkozni velük vagy szépen velősen visszaszólni.
2014. aug. 31. 16:58
22/28 anonim válasza:
Ne sírj! Én is turis ruhákat veszek a 7 hónapos kisfiamnak. Nem élünk rosszul, de túl jól sem. Tökéletesen jó minőségűek azok a ruhák is.
2014. aug. 31. 17:07
23/28 Skyyy997 válasza:
Nincs igaza termeszetesen nem akarok felvagni megcsak most leptem at ugymond felnott korba nekem markas ruhaim vannak nem ez a lenyeg de hamar az aki a fianak/lanyanak megtudja adni amitol kepes boldog lenni etelt a hutobe akkor mar gazdagabbak vagytok mindenkinel...:) 18/f
2014. aug. 31. 17:09
24/28 Skyyy997 válasza:
Nemugy ertem hogy a hutoben levo eteltol lesznek boldogok :D
2014. aug. 31. 17:10
25/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönök nektek mindent,kedvesek vagytok,mindenkinek zöld kezet adtam! :)
2014. aug. 31. 21:00
26/28 anonim válasza:
Szerintem nem véletlen, hogy Nyugaton (ahol azért nem igazán szegények) az a természetes, hoyg babának/kisgyereknek használt ruhákat vesznek mindennapos használatra, külön ilyen szervezetek is vannak, akik használt holmikat vesznek és adnak el.
Emiatt ne problémázz, sokkal jobb, ha a használt és új közti különbözetet más módon fordítod a gyerekre, ez lehet akárcsak annyi is, hogy a család nyugodtabban él, mert lazábban tud gazdálkodni a pénzzel.
2014. szept. 1. 08:59
27/28 anonim válasza:
egyátalan nem gyerekeimnek a ruhatára fele turis fele új de az újak is lidl,tesco,valok ,ilyen hülye emberel nem kell foglalkozni.
2014. szept. 2. 11:51
28/28 anonim válasza:
Tegyunk mar kulonbseget akozott hogy valaki esszel koltekezik, nem ver el egy halom penzt parhonapig hasznalt dolgokra foloslegesen, meg akozott hogy valaki szegeny/nincstelen.
Attol hogy valaki nem szorja a penzt ketkezzel meg nem jelenti azt hogy nincs neki. Sot, eppen hogy nekik szokott lenni.
Gondolom az ismeros naggyon gazdag ember devizahiteles hazzal meg 0ftos kezdoreszletu autoval...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!