Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Ha csóró vagy minek szültél"?...

"Ha csóró vagy minek szültél"? - szerintetek igaza van?

Figyelt kérdés
Pénteken mentem haza a turiból két nagy szatyor ruhával a gyerekemnek vettem ovira,és összefutottam egy ismerőssel.Beszélgettünk kivel,mi újság,kérdezte dolgozom-e,de mondtam,hogy sajnos most munkanélküli vagyok,a férjem dolgozik szerencsére,így hogy nem vettek vissza gyes után kicsit nehezebb,de megvagyunk.Miután észrevette,hogy használt ruha volt nálam tette fel az omniózus kérdést.Végig bőgtem hazáig.Igaza van?Nem élünk nagy lábon,de azért amire kell arra jut.
2014. aug. 31. 14:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
87%

szerintem semmi joga nem volt ilyet kérdezni/feltételezni. én is használtan veszem a ruhákat magamnak, most szültem a fiamnak is sok ruhát vettem turiból. és nem vagyunk rossz helyzetben.

az ilyen ember egyszerűen nem ember. szörnyű hogy vannak akik ennyire ítélkeznek.

2014. aug. 31. 14:34
 2/28 anonim ***** válasza:
81%
Az ilyen bunkó, rosszmájú, szemét, érzéketlen, nullszériás embereket meg kell tanulni lesz@rni, nem pedig sírdogálni.
2014. aug. 31. 14:34
 3/28 klopusz ***** válasza:
51%

Szia!

Egy frászt van igaza!

Én nem dolgozom már hosszú évek óta, szerencsére a párom igen. Nem szórom a pénzt, soha nem is tettem. Új ruhákból csak a legszükségesebbeket vettem meg mindig (cipő plusz valami vendégségbe-menős rendes cucc). Tizenéve turkálókban vásárolok - szerencsére a gyerekeimnek semmi kifogásuk a használt ruhákkal.

Amúgy remélem, az ominózus kérdést feltevőnek nincsen gyereke.

Mindenki akkor és annyi csemetét vállal, amennyit szeretne. Egy új ruhánál sokkal többet ér egy szerető család.

Remélem, segítettem!

2014. aug. 31. 14:36
 4/28 anonim ***** válasza:
73%
sztem egy tapló. és sosem értettem azokat,akik hasonlóan gondolkodnak,h. csak akkor legyen gyereked,ha millióid vannak megtakjaríytva,meg atombiztos állásod,meg 2 diplomád,meg saját lakásod,autód...stb. sztem a gyerek lelki szükséglet is. ezt nem úgy kell érteni,h. szüljünk világba, a gyerekek meg hadd éhezzenek! sztem, egy gyereknek elég,ha szerető családja,évszaknak megfelelő ruhája, ennivalója, télen meleg háza van. Tehát a legszükségesebbek. de hogy most fischer price játékokkal játszik, vagy kocsival furkiázzák-e iskolába, esetleg adidas melegítő van e rajta, vagy volt e idén harmadszorra nyaralni, nem fontos. a többi csak puccparádé. ha anyáink is úgy gondolkodtak volna, mint mostanság sokunk,nagyon sokan nem születtünk volna meg. és nini,mégis mind szépen felnőttünk. és igen,sajnos már nem olyan világot élünk,mint régen,de biztos vagyok benne,h. a gyerekének mindenki a lehető legtöbbet megadja,amire képes!
2014. aug. 31. 14:40
 5/28 anonim ***** válasza:
76%

Ne sírj ez miatt...mi megtehetnénk, hogy vegyek nekik új ruhákat, de minek? Azért, hogy utána meg ne engedjem szegényt játszani, mert összekeni a méreg drága ruháját? A legtöbb turison észre se lehet venni, hogy az, amelyiken meg igen azt direkt játszósnak veszem.

Ez egy nagyon szemét megjegyzés volt. Amúgy meg bárki kerülhet nehéz helyzetbe...

2014. aug. 31. 14:40
 6/28 anonim ***** válasza:
72%
inkább legyek csóró, mint bunkó. Gondolj erre kérdező.
2014. aug. 31. 14:41
 7/28 anonim ***** válasza:
81%

A kislányomnak szinte csak turis ruhái vannak.

1 konkrét példa: Keresztelő szoknya, a városban egy fajtát lehet venni 6000 Ft-ért. Csoportos keresztelő, minden kislányon ez az "egyen" szoknya van kis sapival. A lányomnak a turiban 500 Ft-ért olyan szépséges ruhát vettem, hogy összesúgtak a hátam mögött, hogy milyen pénzes lehetek. :)

Én élvezetből túrok, és lesz..om a sznobokat, akik ócska minőségű, de márkás és drága ruhákban villognak. Én jól érzem magam az olcsó, de jó minőségű turis ruhákban.

A kérdésedre válaszolva: NINCS IGAZA!

2014. aug. 31. 14:41
 8/28 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy van igaza, szerencsétlennek nem kellett volna megszületnie ennyi iq-val! Az ilyet nem szabad figyelembe venni, még szóba se állni vele!
2014. aug. 31. 14:44
 9/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat,jól esnek :) nem tudom ki pontozik lefelé már megint,de én mindenkinek zöld kezet adtam.Csak azt sajnálom,hogy köpni-nyelni nem tudtam,és két napja ezen kattogok.
2014. aug. 31. 14:45
 10/28 anonim ***** válasza:
56%
Igaza sincs, meg szerintem csak irigykedik a gyerekeid miatt. A gyerek nem luxuscikk, amit akkor vesz az ember, ha telik rá. A gyerek az egészséges emberi érzelmekkel rendelkező ember számára alap létszükséglet, mint a levegő (hiába kerül sokba és hiába sok vele a nyűg, mégsem pótolható semmivel).
2014. aug. 31. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!