Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Múlt hónap 28. an múlt el a...

Múlt hónap 28. an múlt el a menszeszem! Ha jol számolok rég meg kellett volna hogy Jöjjön! Általában mindig késik de nem Ennyit . Tesztett nem vettem Ugye mert mindig késik es amit eddig vettem az összes negatív de most ebbe a hónapban nem vettem?

Figyelt kérdés
Fájdalom nélkül nincs napom.Bosszantanak a szagok . Nőt a mellem és nagyon fáj ugy kb 3napja ma pedig nagyon görcsöl a hasam kozebe . Mi lehet a probléma?
2014. aug. 26. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Két lehetőség: 1. Meg fog jönni. 2. Terhes vagy.
2014. aug. 26. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Harmadik lehetőség: nem tudsz írni.
2014. aug. 26. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg hogy mikor múlt el hanem hogy hányadikán jött meg a múlt hónapban.Onnan számold a 28 vagy 30 napot kinek milyen hosszúak a ciklusai.Úgyhogy nagy késésben nem vagy amúgy.
2014. aug. 26. 14:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Megjött viszont elájultam nem Hallottam semmit nem láttam semmit .
2014. aug. 26. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Foglaljuk össze, már amit ebből a borzalmas írásból ki tudtam venni.

Tehát pár napot késett a menstruációd, ami eddig mindig így volt, magyarán nem 28 napos a ciklusod, hanem pár nappal több, mint a nők 90 %-ának. Ok, eddig értem. De nem vettél tesztet, mert eddig bármikor teszteltél korábbi hónapokban (mi köze ennek a mostani ciklusodhoz?) mindig negatív volt. És akkor most volt pár napod, amikor érzékenyebb voltál dolgokra. Erre ideírod, hogy ma megjött és elájultál. Akkor most azt is írd le konkrétan, hogy mi a kérdés??? Leírtál néhány tünetet, ami lehet a front miatt is, lehet egyszerűen leesett a cukrod, a franc se tudja megmondani itt, nem orvosok vagyunk. Ha úgy érzed beteg vagy, tessék meglátogatni a doktornénit vagy doktorbácsit, de nem itt értelmetlenkedni a gyakorikérdéseken, mert az egy dolog, hogy 5x kellett elolvasnom a problematikát, hogy megértsem, de valójában itt nem is látok semmi olyat, amire konkrétan lehetne válaszolni.

2014. aug. 26. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!