Mit tegyek ha akaratom ellenére teherbe estem?
Nem felelőtlenek voltunk, hanem mondjuk úgy, a párom becsapott! :S Teljesen kivagyok! Hogy tehetett velem ilyet? Már két napja csak sírok, mióta megtudtam, hogy ez nem "véletlen"!
Legszívesebben feljelenteném, bár nem hiszem hogy ilyet lehet jogilag?! Hogy lehet egy ilyen csalódást, szakítást túlélni? :,(
Szia!
Én nagyon nagyon abortusz ellenes vagyok ha az nem indokolt esetben történik.Indokolt eset= Erőszakolás, baba beteg stb, de a te esetedbe lehet jobb ha elveteted mert ha valaki ennyire "gyerek ellenes" akkor ez tűnik a legésszerűbb dolognak.
A Párod az egy szerencsétlen h.lye mert időközbe rájött gyereket szeretne csak ezt veled el felejtette közölni, nagyon undorító dolgot csinált mert te nem akartál gyereket és most mégis neked kell majd a lelkiismereteddel el számolni, hogy a pocakodba fejlődő kis életnek te vetsz véget!!
Sok erőt kívánok neked bárhogy is döntesz, a párodnak meg azt kívánom vele is csesszen ki ugyan így valaki!
Szerintem is vetesd el bár hozzá teszem én is abortusz ellenes vagyok, Te tényleg nem akarsz gyereket egy porcikád sem kívánja ez látszik abból amit leírtál.
Neked kell ezt eldönteni, de az hülyeség hogy ezzel fel lehet jelenteni, hát nem megerőszakoltak, kiröhögnének a rendőrségen!!!
Nagyon sajnállak! Hogyan fogsz dönteni?
Ritka az ilyen, hogy éppen a férfi csapja be a nőt. De nekem van ilyen barátnőm. Bár a férje nem csinált titkot abból, hogy mennyire szeretne gyereket. A lány az elsőt elvetette, a másodikat és a harmadikat megtartotta. Annyit a férfi "gyerekszeretetéről", hogy semmit sem segít otthon, minden a lányra hárul, majd megszakad minden nap... bár tény, hogy szereti a gyerekeket. Szerintem sem fair, nem bírnék egy ilyen pasival együtt élni, de a lány behódolt. Ő dolga, az ő döntése. Ja, és addig akar a pasi próbálkozni, amíg fiú nem lesz... (két lányuk van)
Te nem vagy selejt, az emberek engem néznek selejtnek mert nem akarok gyereket... De akárhogy is van, te nem vagy az.
Hidd el szívesen örökbe adnám, ha nem nekem kéne megszülni, de én a szülés sem kívántam átélni, azért próbáltam védekezni... És ezért utál mindenki mert így gondolkozom... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!