Hogy tetszik a Lotti név?
Figyelt kérdés
Vezetéknév: Nagy.2014. aug. 23. 20:53
1/10 anonim válasza:
Szép, de a mi városunkban nagyon felkapott lett mostanában.
2/10 anonim válasza:
Tetszik, nálunk egy Lorettát becéznek így.
4/10 anonim válasza:
Nem rossz, de nem adnám a lányomnak.
5/10 anonim válasza:
Szerintem az összes ilyen cuki becenévszerű név szörnyű, de lehet, hogy csak azért gondolom így, mert én személy szerint nagyon utálnám, ha ilyesmi nevem lenne. Úgyhogy nem, nekem nem tetszik.
6/10 anonim válasza:
A Lotti nagyon szép név :) Viszont.. Bármennyire is tetszik nekem,nem adnám a lányomnak, mert Lotti nevet adják manapság a kis cuki kutyusoknak:) De ez ne befolyásolja a döntésed ez csak egy vélemény. De tényleg helyes,aranyos,csajos név :)
7/10 anonim válasza:
Én az 5-ös válaszolóval értek egyet, még akkor is, ha valaki nullára pontozta őt. Igazából nem rossz név, de nekem egykutya a Fanni-Kitti becvenévszerű nevekkel, ami kicsi korban nagyon aranyos, de később nem. Jó lenne, ha lenne egy teljesebb értékű neve, amit lehet Lottiként becézni.
8/10 anonim válasza:
Nekem sajnos nem tetszik a név. De ettől még bárki adhatja a gyermekének, én csak leírom a véleményem. A Nagy vezetéknévhez is passzol. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. aug. 26. 06:48
10/10 anonim válasza:
Önmagában nem tetszik, de Lorettaként igen (a vezetéknévhez is jobban illik az említett formában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!