Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok akikben nicsenek "anyai...

Azok akikben nicsenek "anyai érzékek"nehezebb teherbe esniük? (hiú nőknek)

Figyelt kérdés

nem tudom általánosítható e, amit környezetemben látok, szolis, körömlakkos csaj, akiből semmi nem jön ösztönből egy baba iránt(pl összekötöm már a hajam, hogy ne lógjon a baba szájába, stb)és nem jön össze nekik.

valaki ismer amolyan kényes, hiú típusokat, vagy legjobb szó, hogy maguknak valók, hogy gyerekük lett?

2014. aug. 23. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés.

Amúgy én is hót béna voltam a gyerekhez eleinte, de elég gyorsan bele lehet jönni.

2014. aug. 23. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Nem értem az összefüggést. Attól, hogy szeret jól (?) kinézni, miért ne lehetne anyai ösztönük?
2014. aug. 23. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Aki körömlakkos, az hiú???

Hű.

Ismerek olyan neonatológust, akinek állandóan a babákra lóg a haja, de a legjobb szakember, akivel valaha találkoztam. Ugyanígy anya is lehet jó, aki nem a te ízlésednek megfelelően néz ki.

2014. aug. 23. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért mert valaki igényes a külsejére nem lehet benne anyai ösztön?:) Nem igazán értem a logikát.....
2014. aug. 23. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!