Egyedülállò szülők! Ti hogyan dolgoztátok fel hogy a másik fél elhagyott?
Nem vagyok szülő, de hasonlóan történtek a dolgok nálunk is.
Apa az 1 éves kisfiát és további két gyerekét 16 év házasság után elhagyta egy másik nőért. (Közben azóta megházasodott újra majd nemrég el is vált 1,5 év alatt... No comment.)
Gyerektartást nem önszántából fizet, a fizetéséből van letiltatva, 70 k ft (egyébként egy menő bankcsoportban dolgozik, csak nem hajlandó több gyerektartást fizetni a 3 gyerek után...)
Nálunk gyakorlatilag örültünk h. megszabadultunk tőle, mert miután bejelentette h. elköltözik, kiderült lelépett a családi kasszával is + a gyerekei zsebpénzével vitte volna a kocsit is, ha nem dugjuk el a kulcsot. Még szerencse h. a ház nem az ő nevén van/volt.
Ha hasonlóan nem éppen egy jótermészetű ember az illető, szerintem örülj h. megszabadultál tőle.
A kislánynak pedig nyugodtan mond meg hogy "az apa elment, itthagyott minket".
Nálunk az 1 évesen elhagyott kis srác (most 4 éves) egyenlőre nem mutatta h. hiányozna neki az apja komolyabban, viszont a 10 éves kislányt eléggé megviselte a dolog, lányoknál ez nehezebb ügy, mert köztudott a lányok "apássak".
De mindenképpen az igazat mond meg neki, hazugságoknak nincs értelme, előbb-utóbb úgy is rájönne és akkor csak rád haragudna amiatt h. eltitkoltad előle.
Remélem tudtam segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!