Hol lehet szép őszi kislány ruhákat kapni nem túl drágán?
Hú,azt hittem csak én találom drágának a Hádát ahhoz képest hogy használt,már tényleg újakat veszel azon az áron.
Lidl,Kik,bonprix.hu,scamp.hu
Én a Hádában 9 ezer Ft-ért vettem 22 db szuper állapotú ruhát.
Mellesleg évente egyszer, kétszer rendelek a Scamp-tól is,akkor kb. 20 ezerért vásárolok.
Nekem nem rablás a scamp egyáltalán.Egy leggings pl 1300 Ft körül van,ez egyáltalán nem sok,és messze az egyik legjobb minőség (bónuszként magyar) ráadásul én szeretem bennük,hogy úgymond együtt nő a gyerekkel :D Pl a lányom 110-es ruhákat hord de a 98-as body még mindig jó rá,amúgy is egy scampes ruhát vagy egy-másfél évig tud hordani.
Ha bemegyek egy C&A-ba vagy H&M-be,sokkal drágábban a ruhák,vagy a kínaiba sem sokkal olcsóbbak,de minőségben meg gagyik.
Scampes hosszú nadrágok 1500 körül,leggings 1300,kisfelsők,pólók is 1000-1500,szerintem mikor már nagyobb a gyerek akkor megéri.Mikor már nem kell 2 havonta úk garnitúrát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!