Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tegnap volt abortuszom és hát...

Tegnap volt abortuszom és hát ezaz érzés ami előtte és utána lelkileg elnyom valami szörnyű! Ezt a nyomást csak egy baba enyhítheti! Minél előbb terhes akarok lenni, de hogyan?

Figyelt kérdés

13 éve vok együtt a párommal van egy 10éves gyermekünk aki a mindenem! Szülés után teherbe akartam esni szinte rögtön, mert szerettem volna hogy együtt nőjenek fel, de nem jött össze, mint ahogy 10évig sehogy! Pedig soha nem védekeztünk de nem akart jönni a baba! Időközben a párommal nem volt túl jó a viszonyunk annyira hogy egy napon bejelentette hogy elköltözik én ebbe belementem mert ha nem akkor nem! Egy hetet mondott hogy albérletbe költözik! Én akkor már nagyon fáradékony voltam és fájt a mellem nem nagy jelentőséget adtam neki mert már nem reménykedtem semmiben, de a nővérem unszolására csináltam egy tesztet ami pozitív lett! Aztán csináltam még egyet és még egyet...nem hittem a szememnek! Örültem! Majdnem a bőrömből ugortam ki! Hogy egyáltalán nekem még lehet gyerekem??? Két nap múlva megmondtam a páromnak ő is nagyon örült így nem költözött el! (én nem akartam visszatartani de joga volt tudni) 6hetesen mentem ultrahangra 13mm felette hematoma! De nem tartottam nagy jelentőséget! Teltek a napok észrevettem hogy a párommal valami nem stimm megkérdeztem hogy valóban akarjuk e ezt a babát hisz párnapja még el akart hagyni! Nagyon hosszú beszélgetés után megegyeztünk hogy nem tartjuk meg mert a kapcsolatunk sem áll stabilan! Onnantól kezdve minden nap szenvedtem minden orvosi vizsgálaton sírtam, de közbe az volt az eszembe hogy mi lenne velünk egyedül? Féltem! De mégis végig csináltam és a párom mellettem volt! A kapcsolatunk mintha javulni kezdene és szeretnék minél előbb babát de nem akarok újabb 10évet várni azért sem mert 30éves vagyok! Hogyan essek gyorsan teherbe? Nagyon szeretnék mert ebbe a fájdalomba amit én okoztam belehalok (talán jobb lenne)

Azt a 6hetet sem szeretném megvárni! De hogyan amikor az első gyermekem után sehogy nem estem teherbe csak 10év után?

Még csak annyit hogy aki abortuszra készül ne tegye mert amit előtte érez az semmi ahhoz képest amit utána jön!!!! Megfogadtam, hogy soha semmilyen körülmények között nem csinálok ilyet! Bárhogy legyen! Egy szörnyetegnek érzem magam akiből elvettek egy darabot!

2014. aug. 15. 10:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem akarom védeni magam de nálam sem volt minden rendben! Pajzsmirigy gondokkal küzdöttem az embólia hajlamos vagyok! Vele már nem olyan volt a terhesség mint az elsővel! Én csak nem akarok ujjabb 10évet várni! Kívánok neked minden jót a babához!
2014. aug. 15. 12:22
 12/26 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondolkozok orvoson, de inkább a nagyfiam adjon erőt ne pedig egy orvos! Senkinek nem kívánom azt amin keresztül mentem! Elvettek az életemből egy darabot üresnek érzem magam! Teljes mertekben igazat adok nektek hogy így vélekedtek rólam!
2014. aug. 15. 12:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell várni a 6 hetet, ne görcsölj rá, mert úgy nem is fog összejönni. De egy újabb baba sem fogja feledtetni veled az abortuszt. Nem leszek népszerű a válaszommal/veleményemmel, de: ahogy olvastalak, egy olyan 30 éves nőt láttam magam előtt, aki lassan remeg az idegtől, és mint akinek elgurult olyan messzire a gyógyszer, hogy meg sem találja. Szerintem koncentrálj a 12 éves fiadra és szedd ráncba a gondolataidat, meg kell emberelned magad, mert egy kiegyensúlyozott anyára van szüksége, nem pedig egy idegroncsra. Már az abortusz után vagyunk, hibáztál? Igen! DE(!!!) lépj ezen túl, már mindegy, és ki kell várni a 6 hetet, mert a méhednek regenerálódnia kell, és gondok is jelentkezhetnek. Ne legyél ennyire elvakult, lásd meg az okokat és gondolj bele abba, hogy a párod elbizonytalanodott, le akart lépni, aztán vissza, rábeszél egy abortuszra... és tedd fel magadban a kérdést, hogy kell -e ebbe a kapcsolatba még egy gyerek, mert aligha változott köztetek valami, talán egy picit, de az nem elég.... arról már nem is beszélve, hogy bármikor elhagyhat, és akkor aztán tényleg be fogsz golyózni, mert az idegrendszered nem a régi. Kitartás!
2014. aug. 15. 12:45
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

10es vagyok, én nem akartalak bántani mert én még azokat is megtudom érteni akik elvetetik a babájukat mert nem tudják vállalni. Köszi a jókívánságokat!

Szerintem keress egy pszichológust aki rendbeteszi a lelkedet, majd aztán a pároddal is menjetek el párkapcsolati tanácsadásra és ha minden rendben akkor vágjatok bele egy újabb babaprojektbe. Vádolni meg ne vádold magad. Én hiszek a sorsban és abban hogy mindennek oka van. A rossz dolgokból tanulni kell és nem visszafele nézni hanem előre. Sok sikert hogy rendbejöjjön az életed!

2014. aug. 15. 13:52
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

Tegnap ölted meg a gyereked, ma meg már másikat akarsz, újból terhes akarsz lenni?

Úristen, én is javaslom a pszichológust, de pszichiáter sem ártana. Hogy ess gyorsan teherbe? Szexelj, de nem biztos, hogy neked való még egy gyerek vagy terhesség. Tegnap abortusz, ma meg megint terhes akarsz lenni? Ez nem normális dolog. Tegnap még nem kezdett helyrejönni a dolgok a pároddal? Csak mert még a műtő előtt, sőt, míg el nem altatnak, meggondolhatod magad! Vagyis meggondolhattad volna magad!

2014. aug. 15. 17:00
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

" Egy szörnyetegnek érzem magam akiből elvettek egy darabot!"

Nem vett el senki, semmit. Te csináltad azt a gyerekeddel amit ha leírok, moderálják.

Egy hete még nem volt biztos a kapcsolatotok, most meg igen? Akkor nem kellett a baba, most kellene egy másik?

" Pajzsmirigy gondokkal küzdöttem az embólia hajlamos vagyok!"

Szóval egy hete nem voltál elég egészséges egy gyerekhez, most meg igen?

Szomorú, hogy ez így megy, hogy teherbe esek abortusz, meggondolom magam, megint akarok babát.

Azt a babát már semmi nem hozza vissza, elvetted az életét.

Tényleg orvoshoz kéne fordulnod, mert érzelmileg nagyon instabil vagy. És ezt nem bántásból mondom, én is az vagyok, de nem is akarok gyerekek életével játszani. Kell, nem kell...

Az, hogy a párod támogatott az abortuszban...a te döntésed volt nyilván, de én a közelébe sem mennék ilyen férfinak.

2014. aug. 15. 17:31
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem az abortuszt támogatta hanem elfogatta a döntésem és belátta hogy a mi életünket kell helyre hozni! A kapcsolatunk romlása a sok munkából fakadt nem volt időnk egymásra és a munkahelyi streszt hazahoztuk! Most már eldöntöttük hogy több időt töltünk egymással és havonta elmegyünk hármasba valahova beláttuk egy pici babával nem ment volna! Neki többet kellett volna dolgozni és nekem sem lett volna semmi időm! Nagyon nehéz volt ezt a döntést meghozni és míg élek bánni fogom! A műtőben is minden orvos vigasztalt annyira sírtam! De azt kell helyre hozni amim van és ez járt a fejembe! Lehet nem egyből akarok babát de nem szeretnék ilyen sokat várni!
2014. aug. 15. 20:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
El kellene dönteni, hogy mit is akarsz/akartok valójában. Abortuszon voltál, se sopánkodsz a baba után. Minek? Miért? Kiért?
2014. aug. 20. 16:06
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Kegyetlen lesz amit irok, de egy uj baba nem enyhit a fajdalmadon. AZ mar nem AZ a gyerek lesz. Ot senki soha visszahozni mar nem fogja.

Ezzel mar egyutt kell elned.

2014. aug. 21. 10:24
 20/26 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező! Nekem úgy tűnik, a párod hajszolt bele ebbe a döntésbe. Gondolom, már nem vagytok együtt. Neked csak jobb lenne szerintem. Legyél önálló!
2015. nov. 6. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!