Mit gondoltok a Tomanna névről?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam így, összeírva, hogy TomAnna, és arra gondoltam, anyakönyveztetném.. :)2014. aug. 13. 21:35
11/20 A kérdező kommentje:
én Mannára gondoltam :) amúgy már nekem is furán hangzik.. :D ne aggódjatok, nem adok ilyen nevet a jövendőbeli lányomnak, csupán szeretek nevekkel babrálni, és ez tetszett :D de már nem igazán.. :/
2014. aug. 13. 22:07
12/20 anonim válasza:
uniszex :-)
nekem az jut eszembe h. tomato (kechup)
13/20 anonim válasza:
Kisanna név van, az nem tetszik?
:)
Tomanna fura...
16/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez valami páros közös neve? Mint a Brangelina. Vagy Drarry. Vagy Zutara. Stb.
17/20 anonim válasza:
Ha az apa Tom/Tamás, az anya meg Anna, akkor lehet létjogosultsága. :D De maga a név nem tetszik egyébként.
18/20 A kérdező kommentje:
:DD mindenesetre köszi a kommenteket :DD
2014. aug. 14. 18:33
20/20 A kérdező kommentje:
am. az esetleges félreértések érdekében a név általam kreált, és ha rajtam múlik, sosem válik valódi névvé :)
2014. aug. 19. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!