Ajánlanátok valami jó kismamás/babás filmet?
A férjem elutazott hétvégére, én meg már most szétunom magam, nagyrészt feküdnöm kell mert veszélyeztetett vagyok.
Tudtok mondani valami klassz, szórakoztató filmet vagy dokufilmet a terhességről, babákról? Mint a Várandósok, vagy a Babies, ilyesmi... valami hasonló "limonádéhoz" lenne most kedvem.
Köszi! :)
Szilveszter éjjel, de ha vígjáték is belefér akkor Nagyfiúk 1-2, Kavarás :D
Jó filmezést :D
Nem babás film, de én könnyesre röhögtem magam rajta: Mornin' glory (Ébredj velünk!)
Rossz tanár - ez is egy elég jó vígjáték
Kismamás:
Várandósok: nekem nem jött be.
Legszebb dolog - [link]
Ilyen a formám
Köszi! A legtöbbet már láttam, de a Kavarás -t meg a Legszebb dolog -t még nem, ezeket felveszem a hétvégi repertoárba :) És a Szabadnapos babát is ezer éve láttam, hogy azon mennyit röhögtünk még gyerekkorunkban: "Te, Eddie, a lángolt kolbász ehhez képest bakfitty" :DDD Köszi hogy eszembe juttattad!
Jöhetnek még további tippek :)
#1 vagyok, ha szereted az Adam Sandleres filmeket akkor abból kb az összeset ajánlom, pl a Jack és Jill is jó :D
De, a Másnaposok 1-2-3 is vicces, már ha szereted az ilyen humort :)
17/L
Barátok babával
Nem babás, de vicces és vannak benne gyerekek:
40 és annyi
Felkoppintva
Terhes társaság
A Felkoppintva az első rész, a fiatalabb lányról szól, a 40 és annyi pedig a nővéréről és a családjáról - de ebben már nincs benne a hugica, mégis folytatásként szerepel.
Ha még vmi eszembe jut, írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!