Nem tudom, hogy engem zavar-e jobban vagy majd a gyerekeket zavarná. Abban teljesen igazad van, hogy ha a gyerekeket nem traktáljuk ilyen sztorikkal, akkor valószínűleg ők természetesnek veszik majd.
2014. júl. 28. 17:26
12/20 anonim válasza:
én telepítenék oda egy magas sövényt, hogy ne látsszon, és kész.
Most azt mondom, semmi akadálya, ha ott lennék abban a szituban, akkor nem tudom :)
Én nem szívesen laknék olyanban, de anyukámék például gyerekkorukban temető mellett laktak, és eszükbe sem jutott félni, sőt, sokszor ott játszottak (kb. 60 évvel ezelőtt).
Ettől függetlenül engem valahogy frusztrálna, meg ha te nem is mondasz semmi ilyesmit a gyereknek, egymást nagyon tudják hülyíteni ám az oviban meg a suliban.
2014. júl. 28. 17:45
14/20 anonim válasza:
Én nem.Se gyerekkel,se gyerek nélkül.
2014. júl. 28. 18:04
15/20 anonim válasza:
Biztos, hogy nem! Gyerek nélkül sem, inkább fizetnék többet egy házért, de temető mellett nem laknék!
2014. júl. 28. 18:31
16/20 anonim válasza:
Gyerek nélkül sem.
2014. júl. 28. 20:32
17/20 zabmester válasza:
Temető melletti lakótelepen nőttem fel, és a fiam is ott töltötte életének első évét, egyikünket sem zavarta :) Lehet, hogy sokak számára beteg dolog, de kimondottan szeretem is a temetőket, mármint nem tölt el rossz érzéssel, ha keresztül kell mennem egy temetőn, inkább olyan nyugalmat árasztó hely a számomra.
2014. júl. 28. 20:44
18/20 Julie S válasza:
Siman. Nyugodt es csendes es sok a noveny. Sokkal jobb, mint egy forgalmas foutvonal.
2014. júl. 28. 21:21
19/20 anonim válasza:
mi is laktunk temető mellett közvetlenül. engem nem zavart. bár már nem használták aktívan. jártak az elhunytakjhoz,de új temetkezés már nem történt oda. sztem mérlegeljetek. mennyire jó a ház? mennyivel rosszabb a többi?
látom,elég fás a környék. tavasztól,késő őszig,amikor lombosak a fák,sztem szinte észrevehetetlen lesz. arról nem is beszélve,h. meg fogod szokni. én odaköltöznék,ha jó a ház ár-érték aránya.
2014. júl. 29. 06:19
20/20 anonim válasza:
Engem nem zavarna, simán vennék ott házat. Legalább csönd van. A halottak nem fognak a sírokból kimászni, ebben biztos lehetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!