Miért hiszik azt egyesek, hogy csak, mert már szültek, attól automatikusan alkalmassá is váltak az anyaságra?
Figyelt kérdés
Holott hibát hibára halmoznak, és még véletlenül se fogadják el a jó tanácsot, attól, aki tapasztaltabb.2014. júl. 27. 15:15
11/19 A kérdező kommentje:
Normál esetben nem szólok bele, de én is így nőttem fel, 18 éven át rettegtem anyámtól, mert vert, egészen pici korom óta. Az eredménye az lett, hogy most már 8 éve nem beszéltem vele, pont azért, amit tett velem gyerekkoromban.
De igazatok van, talán tényleg hagyni kell, hadd jusson el más idáig, amíg majd a gyereke felnőve gyűlölni fogja. Az ilyen ember megérdemli, tegyen csak saját belátása szerint
2014. júl. 27. 15:47
12/19 anonim válasza:
nem élheted más életét és nem is szólhatsz bele más nevelésébe a saját átélt élményeid okán. A legtöbb ember ezt nagyon rossz néven veszi.
13/19 anonim válasza:
Szerinted ha szólsz neki akkor megváltozik? Nem. Sőt, azt a mérgét is a gyereken fogja leverni. Ezt akarod?
15/19 A kérdező kommentje:
igazatok van :(
2014. júl. 27. 15:58
16/19 anonim válasza:
Erkölcsi és morális okból igenis beleszólhat a kérdező más "nevelésébe", már ha a pofozkodás annak számít...
17/19 anonim válasza:
Verés: mi számít verésnek? Ha a rossz viselkedésért, vagy azért mert valami oltári marhaságot csinált, kap egy maflást még nem lesz lelki sérült! Egyébként a mai gyerekeknek épp az a bajuk, hogy semmiért sem kapnak még fenyítést se nagyon! A legtöbb már 4 évesen nyomja a tebletet, de pl alapszíneket nem ismeri föl...emberek a szülőkben van a hiba, őket kéne nevelni elsősorban! Alkalmas attól lesz egy nő az anyaságra, ha felelősséget tud vállalni a saját dolgaiért és később bizonyos ideig a gyerekért is! A szülés mint folyamat még nem bizonyíték arra, hogy valaki anya. A gyerek nevelése sem bizonyíték erre. Nem mindegy, hogy valaki csak egy szülő vagy valakinek az anyja! :)
18/19 anonim válasza:
Erre szokta mondani anyukám:mindenki jó valamira, ha más nem, elrettentésnek. Tanulj az esetből, te ne légy olyan, mint az anyád volt.
19/19 anonim válasza:
"A legtöbb már 4 évesen nyomja a tebletet, de pl alapszíneket nem ismeri föl"
Majd ha kap egy maflást, egyből sorolja neked az alapszíneket, mi?
:D :D :D :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!