Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg a láthatást?

Hogy oldjam meg a láthatást?

Figyelt kérdés

Gyerekem apjával 1,5 éve nem lakunk együtt/nem vagyunk együtt, kiment külföldre dolgozni a családjához. Eddig mindig készségesen ha hazajöttek 1-1 hétre, szabaddá tettem magamat, hogy 3-4 órára láthassa a fiát (ennyi volt az igénye.)

Viszont májusban mondta, hogy decemberben jönnek csak haza. Gondoltam van idő, lázas álláskeresésbe vetettem magam, hogy össze tudjak költözni a jelenlegi párommal és közös családunk legyen. Pár napja bejelentette, hogy ők augusztus közepén jönnek, 1 hétig maradnak.

Mi a teendő, ha én 300 km-rel odébb leszek már állás miatt? Közölnöm kell ezt vele, amíg nem biztos semmi? Ő kint dolgozik 3-400 ezreket keres, rendszeresen fizet gyerektartást. Azzal tisztában vagyok, hogy ha jön, az ő útiköltségét nekem kell állni (bár ő klasszisokkal jobb anyagi helyzetben van).

Magukhoz nem fogja vinni a kisfiam, mert az alvással gondjai lennének, és viszont ő inni jár haza a haverokhoz esténként. Ez erről szól. Tipikusan látszat-apaságot tart fent, kisfiam sem kötődik hozzá.

2014. júl. 27. 12:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Anyukád nincs ott a közelbe h arra a 3-4 órára ott legyen?? Gondolom mindennap nem akar a gyerekkel lenni ha ilyen kevésszer látogatja... miért te fizeted az útiköltséget??? neked azt nem kéne!!!
2014. júl. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!