Babát szeretnénk de elő akarnak léptetni a munkahelyemen, most mi legyen?
Figyelt kérdés
6 hónapja próbálkozunk már túl vagyok pár vizsgálaton, de most tudtam meg hogy feljebb léphetnék a ranglétrán. Mióta gyesről visszamentem dolgozni erre vártam, most itt lenne a lehetőség de nem tudom elvállaljam e. A babát nagyon szeretnénk de ez egy jó lehetőség. Ha megmondom hogy babát szeretnénk lehet nem léptetnek elő. Nem tudom mi legyen.2014. júl. 26. 21:37
1/6 anonim válasza:
Mikorra várható az előléptetés? Mert én lehet, hogy megvárnám!
2/6 anonim válasza:
Attól függ milyen a viszonyod a felettesekkel.Engem előléptettek s rá félévre el is jöttem veszélyeztetett terhesen táppénzre.Tervbe volt a baba de nem szóltam előre, de az előléptetés is váratlan volt :) Mondjuk amint megtudtam hogy baba van szóltam hogy tudjanak a helyemre keresni.Szerintem ez így korrekt.De előre nem szólnék.
3/6 anonim válasza:
Leptessenek csak elo! Egyreszt ki tudja mikor jon tenyleg ossze... ha meg osszejott a bebi, majd beadod az artatlant, h nem volt tervben, becsuszott. Persze, nem biztos, h el is hiszik, de legalabb nem kell konfrontalodni. Az sem mindegy milyen pozibol mesz el!
4/6 A kérdező kommentje:
A jövőhétre várható. Én is úgy vagyok vele nem mindegy milyen fizuból megyek el. Csak ha ebben a hónapban meg sikerült netán akkor az is kiderül 2 hét múlva. A lányommal veszélyeztetett voltam nem tudtam dolgozni.
2014. júl. 27. 10:45
5/6 anonim válasza:
Én a helyedben félretenném egy időre a babatervezést, és elvállalnám az új munkakört. Neked sem lesz mindegy a későbbiekben hová mész vissza... Lehet ha most kihagyod több alkalmad nem lesz!
6/6 anonim válasza:
Kösz, 3-as, az ilyenek miatt nehezebb a nők esélye az előrelépésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!