NYÁRI TÁBOR - van valami tényleg jó tábor 4 éves gyereknek? Budapest és környéke
4 évesnek?????????????????????????????????
Német nyelvű?
Szerintem nézz körül a neten. 4 évesnél még nem táborról beszélünk hanem bébiszitterkedésről.
Főleg, hogy még valaki idegen nyelvre tanítsa......
Amúgy is TÁG amit kérdeztél.
Hol?
Mikortól?
Mennyi ár maximumig?
Ott alvós, vagy naponta hazajárós legyen?
Stb?
4 évesnek nem igen van. csanába vagy magán oviba tudod beadni.
nekem 4,5 éves a fiam. idén nyáron 4 hét szabit kellett kivennem, ezalatt megtanult úszni.
jövőre 5,5 éves lesz, megy az úszótáborba :) már alig várja, szerintem 2 hetet ott lesz meg talán egy hét focitábor. ezek úgy vannak, hogy reggel 7-8 között kell vinni és este 5-6 között kell értük menni.
ottalvósok majd az iskolában lesznek, de azoktól tartok, szerintem még egy 6-7 éves sem érett arra, hogy egy hétig távol legyen idegenekkel.
4 évesnek még nem hiszem, hogy van. inkább amit az első válaszoló írt, hogy bébiszitterkedés jó pénzért
köszi a válaszokat,
reggel viszem este elhozom megoldás jó nekem, nem hagynám ott, a német nyelv csak azért érdekes mert 2 nyelvű a gyerek,
esetleg jó csanát tudtok?
Én szívesen vigyáznék a gyerekedre akár nálad, akár úgy hogy hozzám hozom és közben németet is tanítok neki.
Árban szerintem meg tudnánk egyezni.
Hova valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!