Új, vagy használt bringa? Mit gondoltok, melyiket vegyük? 20" bringa kell, de 1 év múlva vehetjük a 24-eset, mert igazából már most is tud vele menni, de azért látszik, hogy nagy.
Most egy 14-es van, úgy néz ki rajta, mint majom a köszörűkövön, tehát mindenképp kell a 20-as. Viszont: van kistesó, ráadásul mindkettő lány.
Újból ezeket néztük ki:
Én 12-es bringát vettem a 3 éves lányomnak szülinapjára és 25 ezerért egy bringaboltba.
Mondjuk, én nem veszek neki használt dolgokat, de ez én vagyok.
Ha úgy gondolod, hogy 1 év alatt belenő a nagyobbikba, akkor vegyél neki használtan egyet, ami most jó és a következőt pedig újan.
Ha tud a 24-essel biztonságosan közlekedni,akkor inkább azt vennék.
Csak azért írom,mert itt a környéken többet azt látni,hogy kamasz koráig 3 méretű biciklije van a gyereknek,mi sem szándékozunk másképp tenni,nekem is 3 méret volt (egy amivel megtanultam 3 évesen 2 keréken menni,utána 1 nem tudom hanyas,apám dobta össze- csóró famíliából jöttem- és egy rendes felnőtt monti.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!