Melyik nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Anna,Anikó,Anita,Zsuzsanna,Zsanna,Zsófia,Ajna.2014. júl. 14. 21:39
11/18 anonim válasza:
Zsanna.
Ismerek egy ilyen nevű kislányt, és nagyon tetszett ez a név, amikor a 2. babát vártuk, de sajnos csak nekem...végülis mindegy, mert fiú lett. :)
12/18 anonim válasza:
Zsuzsanna
(bár én csak annyit adnék, hogy Zsuzsa. kedvencem)
13/18 anonim válasza:
Zsófia, mert bár az Anna tényleg szép, ebből van a legtöbb az egész világon.. A többi vagy nem tetszik, vagy túl különleges.
15/18 anonim válasza:
Zsanna.
Az Anita, Anikó, Zsófia valamiért nagyon taszítanak, nem szimpatikusak egyáltalán. A Zsuzsannával tulajdonképpen semmi baj, de az én ízlésemnek picit régies, az Ajna sem igazán tetszik, pedig nekem nem fura, mert ismerek egy lányt, akit így hívnak.
Az Anna még gyönyörű, de ahogy írták, rengeteg van belőle, engem ez zavarna.
16/18 anonim válasza:
Zsanna. Ez tetszik a felsoroltak közül a legjobban.
17/18 anonim válasza:
Ajna vagy Zsanna, a többi nem tetszik.
18/18 anonim válasza:
Ajna.Az egyik kislányom neve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!