Miért van az, hogy befizettem 10. 000 Ft. -ot a Start számlára (babakötvény), de csak 9,437 Ft. írtak jóvá? Valaki ezt érti?
Úgy írják, hogy:
Jóváírás: 10.000 Ft.
Forgalomba hozatali ár: 9437 Ft.
Egyenleg: 9437 Ft.
Bármennyit fizetek, levonnak.
Be szeretnék menni személyesen rákérdezni, de csak pár hét múlva tudok csak. Mert ez így baromi idegesítő...
Kedves gyerekek, azokat a folyamatokat, amikről a kérdező néni mesél, pénzügyeknek hívjuk. Amiről nem ud a kérdező néni, azt pedig közgazdaságtannak és matematikának hívjuk.:)
Van bankszámlád? Nézted már az elszámolását?
Kedves válaszoló bácsi!
Az államkincstár küld ki minden jóváírásról egy értesítőt. Ott szúrt szemet az eltérés. A bankszámlámnak ehhez semmi köze. Ez az államkincstárban, a gyermekem nevére nyitott számlán fut.
én meghallgattam és köszönömmel eljöttem
meg kiakadtam a max 6000 ft államin
a fundánál ha 10-et fizetsz be, 10-et írnak jóvá, és nkem 30 -30ezrek az éves kamatok, de most nem szedem elő az éves kimutatásokat, de szóval ez mellé nyithatok még egyet, amire esetleg hol fizetek, hol nem és ara is megy állami
a babakötvény engem szabályosan meglepett mennyire gáz minden részletében
plusz nekem nem tetszett még jópár dolog, de nem megyek bele
úgy értettem, hogy van-e bankszámlád (jajjjh), hogy ahhoz az elszámoláshoz hasonlóan meg tudod nézni, ott miket vonnak le, és ehhez képest vajon miket vonhatnak le a Start esetében.:)
a lepontozás helyett inkább tovább kellett volna tanulni:D
1. Én nem pontoztalak le.
2. Honnan tudod, hogy nem tanultam tovább?
3. Miért kell ilyen stílusban válaszolnod? Ez a Te szegénységi bizonyítványod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!