Fel szoktátok ébreszteni a délutáni alvásból a babáitokat azért, hogy este ne legyen gond az elalvással?
Figyelt kérdés
Most inkább nagyobb, 1 év körüli babákra gondolok.
Én legkésőbb 4-kor mindig felébresztem a babámat, különben nem alszik el, csak 10, néha 11 körül. Így viszont fél 9-9 fele már ágyban van.
Köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 7. 15:45
11/13 anonim válasza:
Én felébresztem. Nekem 5 hetes kora óta teljes éjszakákat alszik, és nappal egyszer vagy kétszer pihen. Ha a második belenyúlik a kora estébe, akkor fel szoktam ébreszteni.
12/13 anonim válasza:
az én lányom 17hónapos és ebéd után alszik 13:00-16:00ig,ha addig nem ébred fel,én ébresztem fel legkesőbb 16:30kor,mert bőven elég a 3.5óra alvás.így este legkésőbb fél 10kor már alszik.reggel 8-9kor kel.
13/13 anonim válasza:
Nekem soha nem volt szívem felébreszteni,olyan édesen alszik és én is pihenhetek!
Amikor kicsi volt,előfordult,hogy délután 5-től audt fél 8-ig,gyorsan megfürdettem és 8-kor aludt.
Igaz,ő egy kis mormota!
Másfél éves nagyfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!