Hogyan vehetném rá az állatbarát kisfiamat hogy egyen húst?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 20:42
1/8 anonim válasza:
Vagy hagyhatnád, hogy ne egyen húst? Erre nem gondoltál még?
2/8 A kérdező kommentje:
eléggé fejlődő korban van még hogy az állati fehérjéket kihagyja.
2014. júl. 7. 20:48
3/8 anonim válasza:
Orvossal is beszéltél erről vagy csak így gondolod te?
4/8 anonim válasza:
Nyilván juttathatsz be húst a szervezetébe különböző módszerekkel,de nem kell szerintem ha ő nem akar,ugyanis az ég világon semmi baja nem lesz ha nem eszik húst,ugyanúgy fel fog nőni,mint a többi gyerek.
6/8 ElsiNiki válasza:
Gindolom, hogy Neked idegen, ijesztő helyzet lehet, es a "média", a közvélemény is rátesz erre, de nagy ajándékot adsz Neki, ha hagyod, hogy úgy táplálkozzon, ahogyan a lelkének jó. Szerintem inkább Próbálj Vele tartani, lehet ez egy közös, izgalmas kaland kettoteknek..:)
7/8 anonim válasza:
Nem csak húsban van állati fehérje, hanem a tojásban, túróban, tejben, joghurtban, stb. Ha nem akar húst enni, akkor a torkán lenyomni nyilván nem fogod tudni, és nem is érdemes. Lehet, hogy 1-2 év múlva meg majd megváltozik, és elutasítja a krumplit/tésztát/paradicsomot.
8/8 Nitókrisz válasza:
Nem tudom mennyi idos a kisfiad, az enyem negy eves es o is nagyon sajnalja az allatokat, amiota latott fozes elott csirket, halat, azota o sem akarja megenni a hust, de peldaul amin nem "latszik", hogy allat, azt megeszi - a fagyasztott nuggetseket peldaul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!