Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van tele mindig az IKEA...

Miért van tele mindig az IKEA virnyogó kisgyerekekkel?

Figyelt kérdés

#gyerek #IKEA #virnyogó
2014. júl. 6. 15:50
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
13%
le lehet fejni
2014. júl. 6. 19:34
 42/59 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem azért mert családbarát hely, van hely és lehetőség a gyerekeknek megfogdosni a dolgokat, van játszó rész.

Magyarországon sajnos sokszor látom kívülállóktól ezt a hozzáállást, hogy egy gyerek maradjon csendben és ha pisszenni mer vagy hozzányúl valamihez akkor nem nevelte meg jól a szülő.

Ha ennyire zavarnak a hangoskodó gyerekek akkor nézz magadba, mert lehet hogy nem velük, hanem veled van a baj.

Az teljesen normális hogy egy kisgyerek néha hangos, kíváncsi, stb. Nehogy már elnézést kelljen kérniük a szülőknek amiért ki mernek lépni csemetéstül a lakásból. Kb szüljenek sok gyereket, de aztán addig tartsák bezárva míg el nem éri az adófizető kort?!?!

Ha annyira zavar hogy

2014. júl. 6. 19:35
 43/59 anonim ***** válasza:
40%

Nem kell kiforgatni. Senki nem ezt mondta. De nem kellene olyan agymosottnak lenni, hogy már egy áruházat tartunk programnak mert az színes és "családbarát". Így találták ki, hogy minnél többen menjenek, várárolgassanak a csipogó gyereknek.

Nem kell bezárni a gyereket, de mondjuk hasznosabb időtöltést is szerezhetnének nekik a nézelődésen kívül. (mert ugye itt mindenkinek a gyereke csak nézelődik nem vinnyog és nem barmolja szét az áruházat)

2014. júl. 6. 19:46
 44/59 anonim ***** válasza:
62%

Akinek nincs segítsége, annak muszáj magával cipelni a gyereket mindenhova. Nekem SEMMI segítségem nincs a páromon kívül, de ő minden nap dolgozik. Akkor most hagyjam otthon a 4 hónapos gyerekemet egyedül vagy mi?

Más: Szerintem a kérdező már a nagyobb gyerekekre gondolt, akik futkároznak, lökdösődnek, egyszóval neveletlenek. Az ilyen számomra is idegesítő. De egy babakocsiban nézelődő csecsemő nem.

2014. júl. 6. 19:50
 45/59 anonim ***** válasza:
33%

A babaelleneseknek nyilván az fáj, hogy nekik szörnyű gyerekkoruk volt...

...sosem vitte őket anyu ikejába, most meg irigykednek:))

2014. júl. 6. 20:01
 46/59 anonim ***** válasza:
74%

Nekünk van, hogy ez a hétvégi program, mert szeretek oda járni. Van, hogy Bécsbe járunk, van hogy otthon döglünk és van, hogy kiugrunk Londonba pl. Ha neked, kedves válaszoló ez szánalmas, legyen, nekem ez így jó. Miért ne lehetne ez egy hétvégi program, az nem azt jelenti, hogy ez a programok programja.

2 gyermekem van, előfordul, hogy vinnyognak. Szeretnek oda járni és nem neveletlenek, csak gyerekek. Akinek nem tetszik egy bababarát áruház, nyugodtan menjen máshova, vagy szorítsa össze a fogát, vagy go to the webshop!

2014. júl. 6. 20:18
 47/59 anonim ***** válasza:
62%

Egyes embereknek ez a legnagyobb problémájuk.

Mi közötök ahhoz, hogy ki megy gyerekkel és ki nem?

Utálatos népség!

2014. júl. 6. 20:22
 48/59 anonim ***** válasza:
27%
"Van, hogy Bécsbe járunk, van, hogy kiugrunk Londonba".. Hujujuj :DD
2014. júl. 6. 20:23
 49/59 anonim ***** válasza:
64%

Én értem, hogy nem a legjobb a vásárlás közben a kiabálós, rohangálós gyerekeket kerülgetni, de, hogy ezért lenézni a szülőt aki viszi.. na hát ez gáz... igen, leht h 3-4 évesen azért kicsit mehetne rendesen a szülei mellett és nem ordibálhatna, de gyerek.. azért sztem megbocsájtható ha nem éppen a nagykönyv szerint viselkedik! Amúgy meg megítélitek mert látjátok két percet de foalmatok sincs h amúgy h viselkedei, lehet h épp az a napja kicsit hisztisebb... mintha a felnőttek mindennap a nagy könyv szerint viselkednek!!!!!

Mi is visszük mindenhova az 5 hónapos kislányunkat! És igenis 2 hetesen is el kellett vele mennem vásárolni, mert nem volt itthon semmi és enni csak kell, a párom meg dolgozott... és nem lett semmi baja... és 1 hónaposan az Ikeába is vittük mert vennünk kellett neki egy két dolgot és mondjuk sztem egy férfi nem mindig tudja igazán hogy mi is az amit épp megnéz és megvesz a gyereknek... és pl nekem az anyósom egy köpésre lakik mégse hagyom rá, mert nincs szívem itthon hagyni és ráadásul nem is bízok benne, hogy azt teszi vele amit én szeretnék!

2014. júl. 6. 20:33
 50/59 anonim ***** válasza:
74%
Miért van egyáltalában Ikea Magyarországon? És, Te kérdező miért jársz oda? Vásárolni? Nézelődni? Valószínűleg a többiek is. Engem pölö a büdös emberek zavarnak a metrón.És? Idegesítsem magam rajta? Írjak ki kérdést? :D
2014. júl. 6. 23:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!