Ügyvéd előtt aláírt lemondó nyilatkozat számít a későbbiekben bármit is? (apuka lemondana gyerekéről)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg az apa nem mondhat le a gyerekéről, csak akkor ha az anya új párja a nevére veszi. De ha ügyvéd előtt aláírja, hogy lemond a gyerekről, nem keresi, nem köteles tartásdíjat sem fizetni, és ha az anyának új párja lesz, aki a nevére veszi a gyereket, akkor köteles azt aláírni, akkor a jövőben ezt érvényesíthetem? Vagy ha megszegi, fordulhatok ezzel bíróságra ellene?
Vagy egyszerűbb csak szépen hagyni, hogy lassan eltűnjön az életünkből?
Egyre ritkábban látogatja a gyerekét, szinte nem is érdeklődik, pénzt már jó ideje nem is ad.
Vagy nem tudom, nagyszülő örökbe fogadhatja?
A negatív válaszolók kíméljenek kérem! Senki nincs a helyzetünkben, mindenki tartsa meg a saját véleményét!
Köszönöm a válaszokat előre is a többiektől!
2014. júl. 6. 06:24
12/12 anonim válasza:
Tisztelt Ügyfelek! Van két fiú, aki nem tőlem van, de az vezeték nevemen van!!! Élet társam 5 évig éltünk együtt!!! És azóta össze házasodott ,meg el is vált! Én időm alatt is sokszor meg csalt ,nem bírtam fel dolgozni idegileg és ön gyilkossághoz került az sorsom!!! Volt párom az saját vezeték nevére venné az gyerekeket!!! Így le mondok róluk ,mert nem bírom idegek kell hogy távolról is zaklat ! Mennyi pénz ez hogy le mondok róluk ,és békén hagyj , Remélem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!