Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisfiamat Bencének fogják...

A kisfiamat Bencének fogják hívni! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 16:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is Bence :) szép egyszerü név amivel feltehetőleg felnőtt korában sem fog szégyenkezni. Sk Bence van, de az én kisfiam egyedi :):):) mint ahogy a te kisfiad is az lesz EGYEDI :):):):)
2010. jan. 6. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nem tetszik, mindig az jut eszembe, hogy "kis Bence", olyan mintha soha nem nőne fel, a szomszédunk gyereke is Bence és elég kicsi, le van maradva a korához képest.
2010. jan. 6. 21:25
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, a cicámat el is neveztük 8 éve Bencének, mert akkor még nem volt babánk.

Valószínű, hogy a kisfiamnak is Bencét adtam volna most is, ha nem lenne cicánk, de így más nevet választottunk neki.

2010. jan. 6. 22:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de csak az utcánkban 4!!! Bence van, ezért ha a második babám is fiú lesz, neki sem ezt adom.
2010. jan. 7. 12:13
 15/20 anonim ***** válasza:
a top 10-ben 2008-ban és 2009-ben a leggyakoribb fiúnév. én nem adnám.
2010. jan. 7. 12:19
 16/20 anonim ***** válasza:
45%

Az én fiam Bence Dániel nevet kapta. Amikor még én szültem egyáltalán nem volt gyakori név. Az hogy azóta az lett az számomra csak azt jelenti hogy jól választottam.

Egyébként szerintem olyan hülyeség azért nem adni a gyereknek egy nevet mert sok van belőle. Mi azért választottuk mert ez tetszett a legjobban.

2010. jan. 7. 12:20
 17/20 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, de valóban nagyon gyakori. De te bizonytalan vagy, hogy minket kérdezel?
2010. jan. 7. 13:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kis manómat is Bencének hívják! :-)

Lehet hogy gyakori név, de minket ez nem igazán érdekelt. Azért tetszett nagyon mert huncut név, és hogyha a fiamra nézek akkor tudom, hogy nagyon jól választottunk, mert a drágámnak a szeme se áll jól!!! :-)))

2010. jan. 7. 15:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem az a fontos, hogy kinek mi erről a véleménye, hanem az, hogy Te mit gondolsz róla. Ha Neked tetszik és nem zavar, hogy az óvodában és az iskolában is a fél osztályt így hívják, akkor nyugodtan add neki!
2010. jan. 8. 10:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszik a Bence.

A nagyobbik fiamat Dániel Bencének hívják.

Lehet, hogy gyakori név, de én csak 2 Bencét ismerek, és a fiaim iskolába, óvodába járnak.

A fiam osztályába például nincs 2 egyforma keresztnevű gyerek.

2010. jan. 11. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!