A baba mennyi idős koráig mostátok, mosogattátok külön az ő kis dolgait?
Figyelt kérdés
Ruhák, edények. Meddig voltak külön edényei?2014. júl. 3. 15:51
1/17 anonim válasza:
8 hónapos. Még vannak :) Nem tudom, mikor fogom abbahagyni, de egyelőre külön eszközökkel eszeget és külön mosom a ruháit is.
2/17 anonim válasza:
Mosni 2-3 hónapos koráig talán,lehet annyi sem. Külön tányérja ma is van (2 éves), de persze simán eszik rendes tányérból is, rendes evőeszközzel, ha épp úgy esik.
3/17 anonim válasza:
3.5 éves de a mai napig külön mosom neki. Igaz gyorsan össze is gyűlik egy adag. Mosogatni amíg nem kezdte azt enni mint mi.
4/17 anonim válasza:
9,5 hónapos,külön mosok és mosogatok rá,egyelőre nem is tervezem máshogy még egy darabig.
5/17 anonim válasza:
Ruhákat 3 hónapos korukig.Külön edénye kb. 8 hónapig, mert utána már azt ette, amit a többiek. Csak tányérkája és evőeszköze, pohara volt külön .
6/17 anonim válasza:
11 hónapos lányom van, külön mosok és mosogatok neki.
Ruhákat alapjáraton is szelektálva mosok, külön van törölközős, fehérneműs, zoknis, edzőscuccos, általános ruhás mosás, így plusz egy kategória nem oszt-nem szoroz, 3-4 nap alatt össze is gyűlik egy adag ruha a kicsinek (keskeny mosógépünk van, kisebb a dobja az átlagnál).
Mosogatásnál neki külön szivacsot használok, mert nem szívesen mosogatnám azzal a szivaccsal az ő tálkáit, evőeszközeit, amivel előtte a mi zsíros, fűszeres tányérjainkat tisztogatom. Nem jelent sok pluszmunkát ez sem, így szerintem még egy ideig így fogom csinálni.
7/17 anonim válasza:
sose mostam külön a ruháit, a cumisüveget mosom el külön, ennyi. a többi megy a mosogatogépbe.
8/17 anonim válasza:
Wow sose! Mindent a babának valò mosòszerrel ès öblítövel mosok.. 3 gyerekem van sose lett semmi bajuk... Minek külön mosni? Nem is tudtam hogy van aki ezt csinálja...
9/17 anonim válasza:
én is babának valo mososzerrel mosok, öblitöt nem használok... annyira ellenzik itt, hogy az orvos is, védönö is hülyének nézett, majd ostoroztak, hogy nem szabad öblitöt használni...pedig az is hypoallergén volt...
10/17 anonim válasza:
Kezdetektől együtt mosom a cuccait a miénkkel. Evőeszközei, tányérkái, cumisüvegei mennek a mosogatógépbe, ha valamit mégis kézzel mosogatok és a cumijainak van külön szivacs. Sterilizálni csak a cumikat szoktam néha napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!