Volt valaki innen Siófokon a CE plaza hotelbe gyerekkel, családostól? Vagy hallott róla?
- a takarítás sehol sem erősségük
- az ételek egyáltalán nem finomak (eddig mindenhol vártam az étkezési időket, na itt NEM)
- az étteremben minden koszos (poharak, tányérok, asztal), és nem túl szorgosak a kiszolgálók
- hihetetlenül kényelmetlen kiült, kifeküdt ágyak - egyáltalán nem pihenés!!!
- penészes fürdő, kevés ággyal
- koszos szoba, hangyákkal
- kicsi fürdő-
- hihetetlen kevés parkolóhely
- koszos gyermekjátszóház
A wellnesz rész undorító!!! Büdös volt az egész szállodában,minden el van használódva! (Nem jó a mágnes kártya az ajtóhoz ,lyukas törölközők és köntös! koszos poharak.
-a wellness részleg a legrosszabb, egy katasztrófa: omlik a vakolat, penész a medencében, szaunában, undorító műanyagágyak, nem adnak törülközőt, sem szaunalepedőt, a medence hidegvizes pocsolya és a széléről kb. egyfolytában 30 kisgyerek ugrál, hányinger az egész wellness. Ja és ilyen két-három személyes szaunák vannak betéve, amiket otthonra szoktak az emberek betenni.
- a szobában az ágy rettenetesen kényelmetlen, a fürdőkád szélén mocskos függöny van, valamint az ablakon lévő függöny is tiszta kosz
- az étteremben hiába van all inclusive ellátás, kb. könyörögni kell, hogy hozzanak egy pohár csapvizet, maguktól nem kérdezik meg, hogy innál-e valamit. Nem pótolják az elfogyott ételeket és evőeszközt csak a szomszéd asztalokról tudsz vadászni, mert ha elfogy nem tesznek ki újat.
Nem tudom, hogy ez a hotel hogy lehet 4 csillagos, ez egy vicc.
ezt 2 másodperc alatt találtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!