Szülés után fájdalmasabb menstruáció?
Figyelt kérdés
4honapja szultem,ma jott meg masodjara.az egy dolog,hogy a hasam jobban faj,viszont amit nem tudom miert van,hogy a huvelyem is nagyon faj.nem is probaltam tampont hasznalni,tehat attol nem lehet.de annyira faj ha allok,hogy ulve mosogattam...?!masnak is volt ilyen?2014. jún. 27. 22:55
1/6 anonim válasza:
Hasonló volt, de azért ennyire erősen nem fájt a hüvelyem, mint ahogy Te írod. Kellemetlen volt, és éreztem, de nem ilyen intenzitással. Orvosnak jelezném a helyedben. Én most szültem harmadjára (már fél éve), de a menstruációm nem jött még meg azóta, így nem tudok nyilatkozni. Viszont a szex fájdalmas - utána ugyanúgy, sőt, jobban fáj, mint anno menstruáció közben. Ezt említettem a dokinak, Cikatridina hüvelykúpot javasolt, és elég jó. Esetleg egy próbát megérne - bár nem tudom, mensi közben mennyi értelme van a hüvelykúpnak...
2/6 anonim válasza:
Nekem eddig egyszer jött meg, fájni nem fájt különösebben,de pl egy tampont nem bírtam feltenni... Én a peteéréskor voltam olyan rosszul, hogy majdnem összeestem a fájdalomtól.
3/6 anonim válasza:
Igen, nekem kifejezetten fájdalmas lett a szülés után :( Kb. mint Neked és úgy is maradt! :(
4/6 Babeli Zurzavar válasza:
fajdalmasabb, tobb, de a fogamzasgatlo javitott rajta valamit! tampont en is nehezkesebbe. haszbalok, pedig 9 honapja szultem... :-(
5/6 anonim válasza:
Szülés előtt sem volt fájdalmas, szülés után meg szinte észrevétlenüll jön meg. Az a gáz, hogy 2 kisgyerek mellett van, hogy elfelejtem, hogy menstruálok, és elfelejtem időben cserélni a tampont.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem egyexi az esetem.en meg mar megijedtem h baj van.en most kezdtel el a fogamzasgatlot,mert mar nem fogadja el a cicit,remelem ez valamit segiteni fog.
2014. jún. 28. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!