Júnó, Kimberli, Főbe, Májte, Hanna, Ágota, Jamuná. Melyik a legszebb?
Júnó - Did you know that egy istenségről elnevezni gyereket egy kicsit merész? Olyan, mintha beképzelt lennél, közben meg lehet, hogy nem is, de egyébként nem rossz név, de vannak nála sokkal szebbek is.
Kimberli - Ezt meghagynám külföldi emberkéknek
Főbe - főben járó bűnre asszociálok, gondolom a Phoebe/"Fibi" nevet szerették volna emigyen magyarosítani:D De Mo-n a Fibit se add; mert az is durva lenne, mielőtt rákapnál!!:)
Májte - Hát, figyelj már, te, én ezt nem adnám, de nagyon nem:) ^^
Hanna- Ez átlagos név, vannak nála sokkal szebbek.
Ágota - Ez olyan, mint a Hanna
Jamuná - Ezt nem tom honnan szedted, de magyarnak elég brutál név lenne.
Szóval ez remélem, vagy kamu, vagy könyvbe kell szereplőnek, de ha meg könyvbe, akkor nem az alapján kéne választani, hogy melyik a legszebb, hanem, hogy melyik passzol legjobban adott karakterhez.
Nagyon nehéz kérdés, hogy melyik a legszebb. De asszem, a Kimberli.
Csak a Hanna!
A Kimberly sem rossz, így y-nal!
Jézusom, ez most egy vicc, ugye?? Számomra csak egy név van, ami vállalható: Hanna. A többi az borzalmas.
Junó: tök mindegy, hogy egy istenség vagy amerikai terhes tinilány, így is meg úgy is gáz
Kimberli: maximum y-al egy olyan országban, ahol ez az írásmód
Főbe: nekem a Jóbarátokból Phoebe jut eszembe (vagy az Ahogy tetszik egyik szereplője), ugyanaz a véleményem mint az előző névről
Májté, Jamuná: ????
Ágota: nekem ez túl öreges név... mondjuk 18 éves kor felett elmegy, de egy kisgyerekkel kiszúrás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!