Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen név passzol a "sorba"?

Milyen név passzol a "sorba"?

Figyelt kérdés

Harmadik babánkat várjuk, még tudjuk a nemét.

A kislányom Natasa, a kisfiam pedig Áron.

Olyan neveket keresnénk ami illik hozzájuk. Volna ötletetek?

2014. jún. 25. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy Áronom volt.Aztán lett egy Milánom és egy Tamarám.Szerintem mindkét név illik a már meglévőkhöz.
2014. jún. 26. 00:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Mivel a Natasa orosz, az Áron meg héber, ezért elég nehéz találni olyat, ami "illik" mindkét névhez. Talán jó volna egy harmadik eredetű név, mert ha az is orosz, vagy héber lenne, akkor az egyik már kilógna a sorból. Olyan nevet válasszatok inkább, ami nektek tetszik!
2014. jún. 26. 05:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A meglevo ketto sem illik ossze,ugyhogy gyakorlatilag barmi lehet
2014. jún. 26. 07:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok ilyen nevet mondani, mert az egyik valszleg orosz név, a másik Erdélyben is gyakori héber név, semmi hasonlóságot nem érzek már az első kettő között sem
2014. jún. 26. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Legyen Krisztián! Az nem orosz, nem héber, nem rímel, és ugyanúgy nem passzol az elöző kettőhöz, mint ahogy azok sem egymáshoz. Úh. 3 tök különböző név lenne "egy sorba".

Ugyan ezen szempontok alapján lehetne a lehente a lánynév pl. Rebeka.

2014. jún. 26. 09:12
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem ne válasszatok feltétlenül az előző kettőhöz "illő" nevet. Életük első 15-20 évében fog ez számítani, az utána jövö 40-50 évben pedig egyáltalán nem. Legyen ő is egyéniség, mint ahogy minden gyerek az és ne a testvérei nevei határozzák meg az ő nevét.
2014. jún. 26. 09:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Húha 1-es!Nekem is Áronom és Tamarám van!!!: )

A kérdésre válaszolva, nekem a harmadik Gergely,nem nézegettük, hogy mi illik mi nem,csak annyira, hogy ezek nem túl gyakori, de nem is ritka nevek.Pl. egy Kendét,vagy Dzsesszikát nem raknék közéjük.

Szerintem azok közt keresgélj,amik nem felkapott divatnevek, nem ősi magyar nevek, nem túl ritka nevek.

Nekünk ha Gergő lánynak születik Henriett lett volna.

2014. jún. 26. 10:45
 8/10 anonim ***** válasza:
kérdező szerinted a Natasa és az Áron hogyan illenek egymáshoz?szerintem sehogy és a harmadikat is szerintem csak ugy válasszátok hogy hogy mi tetszik nektek,ne kombináljátok tul,amugy szép nevek.
2014. jún. 26. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:

3. válaszolóval teljesen egyetértek. Itt már csak az számít, hogy a vezetéknévhez passzoljon, és nektek tetsszen.

De lehet követni egy új hagyományt, mondjuk Szonja és Ábel.

2014. jún. 26. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek a többiekkel, nehéz volna hozzájuk illőt találni.

Szerintem az Ábel és a Tímea jó döntés volna.

2014. jún. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!