Milyen lány és fiú nevet adnál erre a vezetéknévre?
Figyelt kérdés
Vezetéknév: Csányi2014. jún. 25. 22:33
32/50 anonim válasza:
A Csányi Csenge szerintem szépen alliterál. Csányi Rebeka Fiú:Csányi Attila, Csányi Balázs, Csányi Péter, Csányi Márton. Mások írták, de tetszik még Boglárka, Adél, Dániel ezzel a vezetéknévvel. A kérdező által írott nevek sajnos nekem sem a világom. Sok sikert!
34/50 anonim válasza:
Nekem a Ramóna ugrott be elsőre, de úgy tűnik te a ritkább neveket szereted, szóval írok pár olyat. :)
Abigél, Arabella, Elizabet, Hella, Hedda, Helga, Korina, Martina, Norina, Gvendolin Gellért, Gilbert, Krisztofer, Maxim, Merse, Valér.
35/50 Retkes Sári válasza:
Annabella, Jázmin, Kata
Ármin, Bálint, Zoltán
36/50 anonim válasza:
Még különleges ami eszembejutott:
Csányi Leila Níla
Csányi Zafira Szelina
38/50 anonim válasza:
Sándor.
Ketten is szép karriert futottak be itthon ezzel a névvel.
39/50 anonim válasza:
Végül milyen nevet választottatok?
40/50 A kérdező kommentje:
sajnos még nem kell döntést hozni,csak szeretem a neveket,ritka és szép neveket megjegyzem s majd mikor kell lesz,jó lenne már :(
2015. febr. 21. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!