Nem lesz gond az elsővel, ha megtartom a másodikat?
Sziasztok.
A kislányom a jövő hónapban lesz egy éves, és kb két hete, együttlét közben elszakadt az óvszer.
Szereztünk volna második babát, nem ott van a gond, csak nem tudom,hogy a lányom hogy fogadná,ha esetleg véletlenül összejött egy kistesó.
Ti mit gondoltok? Ilyen korán vállalnátok?
Kedves első válaszoló, nem azt vártam, hogy megtámadj,a tapasztalatokra lettem volna kíváncsi,és elnézést,ha nem fogalmaztam érthetően. Mint írtam is, szeretnénk másodikat,sőt,én még harmadikat is, mert szerintem így kerek egész egy család. Csak vannak félelmeim, és mások tapasztalataira lettem volna kíváncsi.
Kedves második válaszoló.
Szerintem nem voltunk felelőtlenek,hiszen védekeztünk, sajnos fogamzásgátlótabletta nem szedhetek,egészségügyi okok miatt. Az abortuszt én sem pártolom, tisztában vagyok az esemény utáni tablettával, nem véletlenül nem vettem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!