Tényleg eltörölték, hogy kötelező az egyszeri szülés utáni segélyhez védőnőhöz járni?
Figyelt kérdés
Rendszeresen járok orvoshoz, jógázni, de ha ez tényleg így van, oda már nem mennék többet:)2007. okt. 18. 13:53
1/4 anonim válasza:
Nem pontosan értem a kérdést, de a védőnőhöz mindenképpen kell járni, gyakorlatilag neki kell vezetni a terheskiskönyvet, és a többi támogatás miatt is szükséges, hogy az is be legyen pecsételve, legalább is én úgy tudom.
2/4 anonim válasza:
szia,
Az anyasági támogatáshoz az orvostól kell igazolást vinni, hogy kellő alkalommal megjelentél terhesgondozáson. De a védőnőhöz ettől függetlenül menned kell, hisz a baba születése után is tarjátok majd a kapcsolatot. Sok sikert a bébihez.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, honnan vetted, de ez nem igaz!
A jóga nem helyettesíti a védőnőt.
A későbbiekben a védőnő felel a gyerek egészséges fejlődéséért.
4/4 anonim válasza:
4 alkalommal "kötelező" elmenni a védőnőhöz, ha szeretnéd a segélyt. Az orvos állítja ki az igazolást. Nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!