Annaliza, Annalilla, vagy Annaléna szebb név?
Figyelt kérdés
A Kerekes vezetéknévhez.
Már a 35. hétben vagyok és gőzünk sincs mi legyen a neve a piculinknak...
A válaszaitokat előre is köszönöm!
2014. jún. 22. 18:18
2/17 anonim válasza:
Annaliza. Nekem ez a név nagyon tetszik, viszont a férjemnek nem. :(Pedig én adnám, ez volt az egyik név a tarsolyomban.Persze akkor,ha kislány van a pocakban, mert ezt még nem tudjuk. :)
16hkm
4/17 anonim válasza:
Anna Liza, de csak külön. Ezek az összetett nevek valami borzalmasak, főleg ilyen verziókban.
7/17 anonim válasza:
Nem szeretem az Anna nevet, úgyhogy én elhagynám előlük és csak Liza, Léna és Lilla lenne. Így a Kerekes Lénát választanám.
Viszont, ha ragaszkodtok ezekhez a verziókhoz, akkor a Kerekes Annaliza hangzik számomra még a legjobban.
8/17 anonim válasza:
Barátnőm Annaléna. Nekem kicsit furcsa. Az Anna is szép név, meg a Léna is, de így egybe nem az igazi. Ugyanúgy a Lilla és a Liza is szép külön.
10/17 anonim válasza:
Ezek az Anna- előtagú nevek (az Annabellát kivéve) számomra nagyon erőltetettek. A legrosszabb az Annalilla. :( Talán a legszebb ebből a háromból az Annaléna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!