Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen márkájú bolti tejet...

Milyen márkájú bolti tejet veszel kisgyereknek? Hány %-os?

Figyelt kérdés

2014. jún. 21. 12:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
3,5 %-os Geleji tejet. Vagy Alföldit, de 2,8% alá nem megyünk.
2014. jún. 21. 15:39
 12/30 anonim ***** válasza:
16%
Hiába pontozgattok lefelé, a 1,5-es tej ugyan úgy nem tartalmaz semmit, mint a többi. Kérdezzetek meg inkább egy orvost erről, majd ő felhomályosít, hogy semmi 'tápanyag" nincs benne, ne is sértegessük a tejet ilyen szavakkal :) a lányom akkor kap, ha kéri, nekem meg jó a kávémba! :) 2,8 és az felett inkább zsírosabb a tej, az meg miért jó? Inkább vegyetek házi tejet, de azt is vizezik, amikor leadják, csak nem olyan mértékben. Amit meg lefejsz a tehénből, az a teljes értékű tej.. :)
2014. jún. 21. 16:06
 13/30 anonim ***** válasza:
Tesco 2,8 % tejet veszek. Sokat próbáltunk, de ennek tej íze van - ezért biztos le leszek pontozva.
2014. jún. 21. 18:24
 14/30 anonim ***** válasza:
89%
szerintem ha egy 1,5 és 3,5%os tejet egymás mellé teszel nem csak a zsírosság lesz a különbség...
2014. jún. 21. 21:30
 15/30 anonim ***** válasza:
24%
Egy gyerekorvostól hallottam, nem is oly' régen, hogy a tej a bociknak való, és nem gyereknek, ember gyereknek. Kálciumot máshogy is lehet pótolni, sőt, tápanyagban dús ételeket lehet enni, gyümik, zöldségek. Ja, és feltalálták a vitaminokat. Szólok is neki hétfőn, mert mennünk kell hozzá, hogy bizony égesse el a diplomáját :)
2014. jún. 21. 21:41
 16/30 anonim ***** válasza:
70%
Az az orvos aki szerint a tej a bociknak való szerintem rossz pályát választott és jobb enne ha nem praktizálna.
2014. jún. 21. 23:15
 17/30 anonim ***** válasza:
29%
16os! Mondj még egy állatot, aki megissza a másik tejét! :) imádom, mikor jön vki, aki annyit olvasta már az internetet, hogy az orvos el is dobhatja a diplomáját, mert mit tud ő, végül is csak 10 évig tanult, egyesek meg már majdnem 2 éve olvasgatják antalvalit...
2014. jún. 22. 08:37
 18/30 anonim ***** válasza:
okostojás a családban csak 4 orvos van,nem az internetről szedem,de tudod mit ne igyatok tejet ki nem tolja le isszátok-e,de ne okoskodj már,hogy a tej a bocinak való ott a vitamin,pláne,hogy a legtöbb embernek a vitamin fogalma a gyógyszertári pirulákra értendő amikbe aztán nem sok vitamin van
2014. jún. 22. 09:27
 19/30 anonim ***** válasza:
Kedvesem, messziről jött ember azt mond, amit akar. Mégha igaz is, amit leírtál, te attól független nem vagy orvos, emiatt nem is értheted, hogy egyesek miért ajánljak mások meg miért nem a tejet. Nem okostojás vagyok, hanem az orvosin kellő mennyiségben oktatott biokémiai és egyéb tudásom adtam át olyan ynelvezetben, hogy te is megértsd. A vitaminos részét fel sem veszem, mert semmi köze nincs a témához, csak annyira megsértődtél, hogy kerestél vmi teljesen ide nem illő témát, hogy most jól megmondod nekem. Mellékesen szeretném, ha itt az emberek belenéznének a tükörbe és leköpnék azt, amit látnak. Értem ezt a kérdésre és a ráérkezett válaszokra. Miért is nem hasznos az a válasz, hogy másfél százalékos mizo, pl? Akinek nem inge, persze nem veszi magára, de itt általános tapasztalat, hogy mindenki hisztizik meg sértődik, meg a hasznos nem-hasznos gombokat, tetszik nem-tetsziknek nézi. Ez itt nem facebook :D na lehet megint megsértődni. Ismétlés a tudás anyja: akinek nem inge...
2014. jún. 22. 10:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Elég degradálóan beszélsz velem,holott nem is ismersz.A vitaminokat azért hoztam fel,mert a válaszoló aki felhozta a tej a bociknak való témát,említette a vitaminokat, nem láttam,hogy te nem ugyanaz a válaszoló vagy. Nem sértődtem meg csak nem szeretem amikor egy kérdésnél megjelenik valaki valami ostobasággal, holott a kérdés nem arról szólt. A nyomkodást nem használom,mert szerintem azon a válaszon kívül,hogy a tej a bociknak való mind hasznos ugyanis az volt a kérdés hány %os, és milyen márkájú tejet veszel.Szemen meg nem köpöm magam úgy gondolom nincs miért.
2014. jún. 22. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!