1/11 anonim válasza:
Szép név, csak elég gyakori mostanában. :)
2/11 anonim válasza:
Nem tetszik. Különösen azért, mert benne van a vér szó.
4/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, igaz gyakori, ezért talán nem is adnám kitudja. nekem csak az a "bajom" vele hogy a becézéséről, Oli, a női párja jut eszembe, az Olívia, ami szintén tetszik. de nyugodtan, ha nem zavar a gyakorisága akkor vállalható név. nem vagyok az a társasági ember, de én egy Olivért ismerek, azt is csak facebookon képekbe, de benne van a legtöbbet adott nevek listájába.
5/11 anonim válasza:
utolsó vagyok, és az a bizonyos Olivér kb 4-5 éves :)
7/11 anonim válasza:
14:54-es vagyok, kimaradt, hogy én így szerettem volna nevezni a kisfiamat, de a férjemnek nem tetszett és végül kisfiú helyett lett 2 lányunk. :)
8/11 anonim válasza:
szerintem nem elgé férdias. én biztos nem adnám a gyerekemnek.
9/11 anonim válasza:
Ez lenne a fiunk neve, ha a párom nem vétózná meg :(:) Szóval nekem tetszik :D
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, ennek ellenére nem adnám. Tényleg sok van belőle. Leginkább az a mese jut róla eszembe, amiben a kismacskát hívják Olivérnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!