Melyik babakocsiknak lehet úgy fordítani a sportrészét,
hogy felém nézzen a baba? Valamilyen minőségi kocsit
keresünk.
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 22:27
1/9 anonim válasza:
azok a babakocsik jok amiknek két irányba lehet állitani a tolokart. nekünk is ilyen volt Bergon Cross és meg voltam vele elégedve. ujszülött kortol jo és sportkocsivá is alakithato, viszont nem lehet kicsire összecsukni.
első válaszolo vagyok itt a link nekünk ilyen volt csak nem ebben a szinben
2010. jan. 2. 23:53
3/9 anonim válasza:
Szia!
Pierre cardin ps692
Mind két irányba behelyezhető a sport rész!
2010. jún. 15. 22:10
4/9 Vilcsianyuja válasza:
nekem Pierre Cardin PS682 van (azt hiszem, ez a PS692 újabb változata), ebben magát a sportülést rakhatod fel a vázra akár feléd fordítva, akár másik irányban. ha hordozókát is veszel hozzá, azt is lehet mindkét irányba felrakni, csak a mózesrész "egyirányú". de ilyet csak akkor vegyél, ha jók a járdák felétek...
2010. jún. 15. 22:26
5/9 anonim válasza:
Az Espiro Vector-t is olyan, mint amit az előző írt.
2010. jún. 15. 22:57
6/9 anonim válasza:
Nekünk Giraffe Club Travel System van,már újszülött korától ezt használjuk,most 1 éves. Van hozzá hordozó,ami dokkolható a kocsira és autósülés is. 2 irányban tolható,könnyü alu vázas,4 pozicióban dönthetö ülés.
A többfunkciós kocsik egyetlen hátránya, hogy borzasztó nehezek (kivéve a Vectort). A Symbabám 12 kg volt üresen.
Azóta Espiro Magic 3 sportunk van, mert az legalább könnyű. Ha több gyereket tervezel, gondold meg nagyon a súlyproblémát! Kislányom 10 kg, és újra babát várok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!