Aki nem gyógyszertári fürdetőt használ a picinek, az milyet szokott venni? 0-3 évig.
Sanatopic. Ez külön ekcémás ill. száraz bőrre van, nem tartalmaz olyan anyagokat, amik irritálnak, és nincs tele tartósítószerrel, színezékkel, meg illatanyaggal. Természetes kamilla van benne. Samponnak is lehet használni.
Bübchent használtunk mi is, de az szárított még engem is.
Születés után gyógyszertárit használtunk.Miután elfogyott, amelyik éppen volt pl. akcióba, vagy megtetszett a doboz, vagy jónak gondoltuk az illatát, esetleg kaptuk.
Volt dm-es, gabis, johnson-os,mikor mi. Újabban dm balea-s gyerek fürdetőt veszünk. Szerencsére nem allergiás egyikre sem.
Én utálom a Johnsonst, de nem fogom fikázni, mindenki el tudja dönteni mit szeret :D
Nekünk az Alverde fürdetője jött be nagyon, a Gabi habfürdője meg a sima Babylove-os fürdető.
Samponból pedig az Auchan sajátmárkás könnymentes samponja!
2 hetes a fiam,nem adtak előre receptet a gyógyszertárihoz;én meg jobbak láttam beszerezni valamit:
Rossmann saját márkás rózsaszín csomagolású babafürdető és sampon egyben.Mellé babaolaj,szintén ugyanez,ezt is megvettem előre.Jól tettem,mert elkezdett hámlani a kisfiam bőre még a kórházban a karján és a lábán.Mióta haza jöttünk,használjuk,elmúlt.Ezek olyan "minden mentes" termékek,nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!