Szerintetek nincs egy kissé túl lihegve ez az erős védekezés a nap káros sugarai ellen?
Nincs gyerekem, 5 éve nem volt rajtam naptej- nem nagyon érint ez a téma .
Azt viszont bírom, mikor az ilyen sima mezei emberek állapítanak meg nagy okossagokat, amikert a szakemberek évekig dolgoznak..
11-es.
Nem lehet felhasználni ezt az információt? Azért dolgoztak érte, hogy megtudjuk és használjuk, nem azért, hogy magasról tegyünk rá.
Kedves Kérdező!
Szerintem 16 óra után is süt a Nap, így betudod vinni a kellő D vitaminodat!
Mi sokszor csak 10-12 között tudunk kimenni, későn kelők vagyunk. Árnyékos játszótérre megyünk, vagy ha boltba megyünk, akkor se kenem be őket (másfél és 3,5 évesek). Szerintem az alatt az összesen és legfeljebb 10 perc alatt nem lesz bajuk. Ha látnám, hogy picit megpirongatja őket (fehér bőrűek), akkor legközelebb bekenném. A férjem az árnyékban is bekenné őket, bár mióta meséltem neki a D vitaminról, kicsit kezd lazább lenni. Ő maga persze évente többször leég:-(
Ha olyan programunk van, ami tartós napon tartózkodással jár, akkor persze bekenem őket, nem kérdés. Ilyenből azonban nincs sok.
Délután, mivel mi mindent később csinálunk, legkorábban 5 felé tudunk kimenni. Akkor meg már nem kenem őket.
Amúgy szerintem nincs túllihegve a kérdés. Sokaknak tényleg érzékeny a bőre, okuk van félni. De ebben is, mint mindben, lehet egy egészséges egyensúlyt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!